Η τέχνη του τερματοφύλακα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η τέχνη του τερματοφύλακα

Οι επτά θεμελιώδεις αρχές των πρωταθλητών

Hans Leitert

20.29€ -11% 18.06€

Το βιβλίο αυτό ασχολείται με τις μικρές λεπτομερείς διαφορές ανάμεσα στους τερματοφύλακες κλάσης και σ’ εκείνους του μέτριου επιπέδου. Αναλύονται οι συχνά μη συνειδητοποιούμενες διαφορές ανάμεσα στο να δεχτεί κανείς ένα τέρμα ή στο να πραγματοποιήσει μια «μεγάλη απόκρουση».

Επτά αποφασιστικοί παράγοντες είναι εκείνοι που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για ένα επιτυχημένο και κυρίαρχο παιχνίδι από τον τερματοφύλακα. Είναι οι επτά θεμελιώδεις αρχές των πρωταθλητών. Οι επτά θεμελιώδεις αρχές προπόνησης του τερματοφύλακα. Αποκρυπτογραφούνται και προσδιορίζονται για πρώτη φορά.

Δεν είναι μόνο εύκολες και απλές στην κατανόησή τους από τον καθένα, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις αγωνιστικές καταστάσεις, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, σε όλα τα επίπεδα απόδοσης, καθώς και σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Πολυάριθμες εξηγήσεις, απεικονίσεις, γραφικά και προπονητικές συστάσεις/προτάσεις προσφέρουν σε κάθε τερματοφύλακα και προπονητή μια μοναδική εικόνα από τον συναρπαστικό κόσμο των τερματοφυλάκων του ποδοσφαίρου.

Το βιβλίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους προπονητές τερματοφυλάκων σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, σε καθηγητές φυσικής αγωγής και γυμναστές, καθώς και σε σπουδαστές της αθλητικής επιστήμης σε πανεπιστημιακές σχολές.


Νικίας Τώνης (Μεταφραστής)


Hans Leitert

Hans Leitert (Συγγραφέας)

Ο Hans Leitert έγραψε το βιβλίο "Η τέχνη του τερματοφύλακα" κατά την περίοδο που εργαζόταν ως προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού (2006-2007). Την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 εργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων της Χουέλβα στην Ισπανία (Πριβέρα Ντιβιζιόν). Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο θα κατέχει το πόστο του προπονητητή τερματοφυλάκων της Τότεναμ στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
159
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.307 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση