Η τέχνη του επαγγελματία μπάρμαν
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η τέχνη του επαγγελματία μπάρμαν

80 κοκτέιλς για σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων

Degen Jobst Kessler

4.98€ -22% 3.88€

Η τέχνη της ανάμειξης και του σερβιρίσματος των κοκτέιλς γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ξενοδοχείας και επισιτιστικής επιχείρησης. Γι` αυτό το λόγο, έχει καταστεί αναγκαίο να γνωρίζουμε καλά τα διάφορα κοκτέιλς, αλλά και να διαθέτουμε τις απαραίτητες βασικές γνώσεις πάνω στα ποτά.
Αυτές οι γνώσεις αποτελούν και το στόχο αυτού του μικρού και συνεπώς εύχρηστου βιβλίου. Όλες οι διαδικασίες περιγράφονται βήμα-βήμα και υποβοηθούνται τόσο από το κείμενο, όσο και από τις εικόνες. Μ` αυτό τον τρόπο ακόμα και ένας αρχάριος στο μπαρ μπορεί να παρακολουθήσει με μεγάλη άνεση το κάθε στάδιο παρασκευής ενός κοκτέιλ.
Το βιβλίο αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για το σπίτι, μια και τα διάφορα κοκτέιλς, που περιγράφονται τόσο διεξοδικά, μπορεί πολλές φορές να χρειαστούν για μια οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση.
Όλες οι συνταγές είναι απλές και περιγράφονται τόσο ξεκάθαρα που ο αναγνώστης μπορεί να τις εφαρμόσει αμέσως στην πράξη. Έχει καταβληθεί προσπάθεια και οι φωτογραφίες των ποτών να μην είναι καλλιτεχνικές ή εξεζητημένες, φορτωμένες με περιττές διακοσμήσεις κλπ., για να μην αλλοιωθεί ο πρακτικός χαρακτήρας του βιβλίου. [...]


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Αλέξανδρος Παρασκευάς (Μεταφραστής)


Degen Jobst Kessler (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
254
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.352 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση