Η σωστή διαχείριση του στρες βελτιώνει υγεία και ζωή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η σωστή διαχείριση του στρες βελτιώνει υγεία και ζωή

σύμφωνα με τις νεότερες επιστημονικές απόψεις

Ελένη Τσουκαλή

15.00€ -11% 13.35€
 • Διαθέσιμο υπό την προϋπόθεση ύπαρξης αποθέματος στον εκδότη

  Αποστέλλεται σε 2-5 εργάσιμες.

 • ISBN:

  9786188159747

 • Κατηγορίες:

  Αυτοβοήθεια

 • Έτος κυκλοφορίας

  2016

 • Εκδότης

  Εκδόσεις Λοράνδου

Η πρόοδος της φυσικής και της βιολογίας έχει αλλάξει τα δεδομένα επάνω στα οποία στηρίζεται μέχρι τις ημέρες μας η κλασική ιατρική. Η ενεργειακή φύση του ανθρώπινου οργανισμού, όχι μόνον δεν αμφισβητείται πλέον, αλλά ερευνάται όλο και περισσότερο, η δε νέα επιστήμη της επιγενετικής έχει αναδείξει τα διάφορα στρες της ζωής σαν βασικές αιτίες ασθενειών.
Από τις επιστημονικές έρευνες γίνεται όλο και πιο φανερό πως η αλληλεπίδραση του ανθρώπινου οργανισμού με όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή του είναι αυτή που επηρεάζει και την υγεία του και αυτό δεν μπορεί να διορθωθεί με την λήψη απλά μιας χημικής ουσίας (φάρμακο). Η αντίδραση του στρες με την οποία αντιδρά ο οργανισμός σε ό,τι τον φοβίζει και τον ενοχλεί έχει φτιαχτεί για να τον προστατέψει και όχι να τον βλάψει. Ο άνθρωπος, όμως, με τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει και τις αλλαγές που προκαλεί στη φύση γύρω του, αυξάνει όλο και περισσότερο τους φόβους και τις ενοχλήσεις προς τον ίδιον του τον οργανισμό, με αποτέλεσμα να αυξάνουν οι ασθένειες.
Η υγεία δεν είναι μόνον θέμα επιλογής και χρήσης του σωστού φαρμάκου, όπως προσπαθούν οι φαρμακοβιομηχανίες να μας πείσουν. Για να έχει κάποιος υγεία πρέπει να κατανοήσει τους παράγοντες που την επηρεάζουν και να προσπαθήσει να ζήσει όσο γίνεται πιο αρμονικά με την φύση και τον ίδιο του τον εαυτό.

Ελένη Τσουκαλή (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Σελίδες:
239
Διαστάσεις:
14Χ21
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση