Η προϊστορία του ελληνικού κράτους 24.000 π.Χ. - 5.000 π.Χ.
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η προϊστορία του ελληνικού κράτους 24.000 π.Χ. - 5.000 π.Χ.

Ζώδια και άστρα

Βασίλειος Βασιλάκος

Αγαπητοί αναγνώστες, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα εγχειρίδιο βασισμένο σε επιστημονικά αστρονομικά δεδομένα τα οποία προέρχονται από το ηλεκτρονικό αστρονομικό πρόγραμμα Skyglobe (Ουράνια σφαίρα). Το πρόγραμμα αυτό, ύστερα από πολύμηνη και κοπιαστική εμπειρία και άσκηση, μας έδωσε τα επιθυμητά δεδομένα των αστρικών και ζωδιακών τεινίων. Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται σε όποιον θέλει να ερευνήσει και να πειστεί για τη μεγαλειότητα του Πελασγικού (Ελληνικού) πολιτισμού επί της κυριαρχίας του στη γη κατά τις χιλιετίες 24000 π.χ.-5000 π.Χ.
Οι προϊστορικοί αστρονόμοι οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί στο όρος Ταΰγετος, και είχαν έρθει με πτητικά μέσα -τα ονομαζόμενα ταλαντόν, ήτοι ιπτάμενοι διπλοί δίσκοι-, διοικούσαν και έδιναν ονομασίες σε περιοχές της γης από το όρος Ταΰγετος, δηλαδή τάγευαν. Τοιουτοτρόπως κράτη, πόλεις και διαμερίσματα σε όλη την υφήλιο έχουν ονοματιστεί από τατείνια των ζωδίων και των άστρων. Για να αποδειχθεί η αλήθεια, επιβάλλεται η αξονική απόκλιση του αστέρος και του ζωδίου να είναι η ίδια με το όνομα του κράτους ή της πόλης.
Επειδή γνωρίζω πως ό,τι αποκτηθεί εύκολα, γρήγορα ξεχνιέται, θα σας αφήσω να ερευνήσετε μόνοι σας την αλήθεια ώστε να καταστείτε μνήμονες του παρόντος έργου.

Δημήτρης Ν. Παυλάκης (Εικονογράφος)


Βασίλειος Βασιλάκος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Σπάρτη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
160
Διαστάσεις:
24x16
Βάρος:
0.429 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση