Η πουπουλένια πολιτεία
zoom in
15.00€ -10% 13.50€
Ένα χαρούμενο και διδακτικό παραμύθι για την αποδοχή της διαφορετικότητας και την αξία της αλληλεγγύης, που ξυπνάει και τις πέντε αισθήσεις των μικρών μας φίλων.

Σωτήρης Γρίτζαλης (Εικονογράφος)

Ο Σωτήρης Γρίτζαλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Γραφιστική στον Όμιλο Εφαρμοσμένων Τεχνών ΑΚΤΟ και αποφοίτησε ως αριστούχος. Επίσης σπούδασε σκίτσο στην σχολή Ορνεράκη. Ύστερα από πολυετή ενασχόληση με την γραφιστική και την ζωγραφική τον κέρδισε η εικονογράφηση. Από το 2008 συνεργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με εταιρίες παραγωγής, δημιουργικά γραφεία, διαφημιστικές εταιρίες και ιδιώτες (motion graphics, ζωγραφική επαγγελματικών χώρων, storyboards, περιοδικά, εικονογράφηση παιδικών βιβλίων και ζωγραφική παιδικών δωματίων) τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αντωνία Καπελέρη (Συγγραφέας)

Η Αντωνία Καπελέρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στη φιλοσοφία στον τομέα της ηθικής, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου και συνεχίζει τη διδακτορική της διατριβή. Συμμετέχει ενεργά σε δράσεις για την παιδεία και τον πολιτισμό, όπως η δημιουργία του Ψηφιακού Μουσείου για τον Πλάτωνα από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (2012-2015), ενώ το 2015 δημιούργησε την εταιρεία "Σχήμα Λόγου" που εξέδωσε το παραμύθι "Η πουπουλένια πολιτεία", το οποίο ανέβηκε στο Θέατρο, σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη και της Ομάδας Ιδέα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
22χ24
Βάρος:
0.306 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση