Η πέτρα των δακρύων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η πέτρα των δακρύων

Terry Goodkind

Η αριστοτεχνική διήγηση της οδύσσειας του Ρίτσαρντ Σάιφερ που ξεκίνησε στον "Πρώτο Κανόνα του Μάγου" συνεχίζεται με μια περιπέτεια που θα δοκιμάσει την ψυχή και το σώμα του.
Χρησιμοποιώντας τις αφυπνισμένες μαγικές ικανότητές του καθώς και τη δύναμη του Ξίφους της Αλήθειας που μόνο αυτός μπορεί να χειριστεί, ο Ρίτσαρντ αντιμετωπίζει το υπέρτατο κακό, τη φρίκη του Φύλακα του Κάτω Κόσμου, ο οποίος έχει απελευθρώσει τη νέμεση του Ρίτσαρντ, το πνεύμα του Ντάρκεν Ραλ. Αν ο Ρίτσαρντ δεν καταφέρει να ελέγξει τις δυνάμεις του τότε κανένας, ούτε ακόμα και η αγαπημένη του Κάχλαν, η ισχυρή αλλά και φιλεύσπλαχνη Μητέρα Εξομολογήτρια, δε θα γλιτώσει από τις μηχανορραφίες του Φύλακα. Οι Αδερφές του Φωτός όμως προστατεύουν τον Ρίτσαρντ από τη μαγεία του, οι οποίες ενώ ορκίζονται να τον εκπαιδεύσουν ώστε να μπορέσει να ελέγξει το χάρισμά του, κρατούν την ελευθερία του -την ίδια τη ζωή του- στα χέρια τους. Θα καταφέρει ο Ρίτσαρντ να κερδίσει την ελευθερία του προτού ο κόσμος καταστραφεί από τη βδελυρή μαγεία του Κάτω Κόσμου;

Αδαμαντία Στεφανίδου (Μεταφραστής)


Terry Goodkind

Terry Goodkind (Συγγραφέας)

Ο Terry Goodkind γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ομάχα της Νεμπράσκα το 1949. Ο μυθικός κόσμος του "Ξίφους της Αλήθειας" άρχισε να παίρνει μορφή στο μυαλό του στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, όταν έχτιζε το σπίτι του στα δάση των βορειοανατολικών ΗΠΑ. Ο "Πρώτος Κανόνας του Μάγου" εμφανίστηκε στη σκηνή της φανταστικής λογοτεχνίας το 1994 και έγινε τεράστια επιτυχία. Με τη σειρά του "Ξίφους της Αλήθειας" ο Terry Goodkind καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο αναγνωρισμένους συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
2
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
623
Διαστάσεις:
23x14
Βάρος:
0.83 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση