Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ

Θεώνη Ν. Μπεντούλη

16.00€ -10% 14.40€
Η μουσικοπολιτεία της κυρίας ΣΟΛεδάρ προσεγγίζει με τρόπο ελκυστικό και παιγνιώδη για τους μικρούς μαθητές την εκμάθηση της θεωρίας της μουσικής. Η ΝΤΟρα, η ΡΕνα, η ΜΙμίκα, η ΦΑνή, η ΣΟΛεδάρ, η ΛΑρα και η ΣΙσσυ είναι επτά κυρίες που ζουν στη μουσικοπολιτεία. Μαζί τους, θα περιηγηθούμε στα καταστήματα και τα γραφεία τους, θα γνωρίσουμε τον πύργο που κατοικούν, θα επισκεφθούμε τη φάρμα, θα έχουμε την ευκαιρία να συναλλαχθούμε με την τράπεζα τους και να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματά τους, μαθαίνοντας παράλληλα τις έννοιες των φθογγόσημων, του μέτρου, των παύσεων, της στιγμής διαρκείας, των επαναλήψεων και πολλών άλλων, με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο που συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη.

Θεώνη Ν. Μπεντούλη (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αγγελική Μπόζου

Αγγελική Μπόζου (Εικονογράφος)

Η Αγγελική Μπόζου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας και του Μεταπτυχιακού της τμήματος (ΜΕΤ). ‘Έχει σπουδάσει γραφιστική στη Σχολή Βακαλό και υποκριτική στην Εταιρεία Θεάτρου Άσκηση. Το 2011 πήρε το πρώτο βραβείο του Μουσείου Σπυρόπουλου. Είναι εμπνευστής και ιδρυτικό μέλος του Playroom για το οποίο δημιούργησε εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαστήρια τέχνης μέχρι το 2017. Κατασκευάζει σκηνικά, μάσκες και κούκλες για θεατρικές ομάδες, δημιουργεί παραστάσεις χειροποίητου σινεμά, συνεργάζεται με μουσικούς για τις ανάγκες των επιτελεστικών της έργων και τα βίντεο της έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μαμά του Ερμή και της Δάφνης.

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
86
Διαστάσεις:
28χ24
Βάρος:
0.509 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ…

★ ★ ★ ★ ★

ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ ΚΑΘΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 02/01/2010)