Η μαγειρική στην εποχή της
zoom in
31.00€ -10% 27.90€

Πρόκειται για ένα βιβλίο που φέρνει τη μαγειρική στην εποχή της, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι συγγραφείς του βιβλίου εμπνέονται από την εναλλαγή των εποχών και μάς παρουσιάζουν μέσω των πιάτων τους γευστικούς συνδυασμούς που αναδεικνύουν τις πρώτες ύλες της κάθε εποχής.

 

Παράλληλα, η εμπειρία και η γαστρονομική τεχνογνωσία των συγγραφέων, τους επιτρέπει να χειρίζονται με αυτοπεποίθηση υλικά και τεχνικές από όλο τον κόσμο.

Η μαγειρική στην εποχή της λαμβάνει υπόψη τις διεθνείς τάσεις με γνώμονα τις αρχές της βιωσιμότητας και προτείνει 80 πρότυπες συνταγές απόλυτα εναρμονισμένες με την εποχή μας.

 

Το βιβλίο συμπληρώνουν ένα κεφάλαιο με περισσότερες από 50 συνταγές παραπομπών, ένα πολυσέλιδο ευρετήριο με επεξήγηση όλων των ξένων όρων του βιβλίου, καθώς και QR code videos που ζωντανεύουν συνταγές και τεχνικές.

 

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που το συνοδεύει και το μοντέρνο food styling των συνταγών, το καθιστά απαραίτητο εργαλείο για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες, σπουδαστές και όλους όσοι αγαπούν τη μαγειρική.

 

Καλή ανάγνωση και καλή σας όρεξη!

Χρήστος Γ. Παναγόπουλος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Γογόπουλος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
216
Διαστάσεις:
21x28
Βάρος:
0.25 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση