Η λατρευτική μας ζωή
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η λατρευτική μας ζωή

Λεξικογραφημένη: Ό,τι πρέπει να γνωρίζει κάθε ορθόδοξος χριστιανός

Μαρία Μπούκα

15.90€ -10% 14.31€

Αυτό το βιβλίο γράφτηκε για να βοηθήσει κάθε φιλόθεη ψυχή να γνωρίσει με απλό τρόπο τη λατρευτική ζωή της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Αποφεύγοντας την αποσπασματική πληροφόρηση και εμβαθύνοντας στην πίστη μας, κατανοούμε καλύτερα τα Μυστήρια, τις Ακολουθίες και γενικότερα ό,τι ακούμε και βλέπουμε πηγαίνοντας στο Ναό.
Ακόμα θα προσευχόμαστε ενσυνείδητα και με κατάνυξη, ενώ θα είμαστε λιγότερο ευάλωτοι σε τυχόν αιρετικές προσεγγίσεις, λόγω ημιμάθειας. Αυτό λοιπόν το σκοπό ευελπιστώ να επιτύχει αυτό το βιβλίο και εύχομαι να είναι ένα πολύτιμος οδηγός για τον κάθε πιστό.

Μαρία Μπούκα

Μαρία Μπούκα (Συγγραφέας)

Η Μαρία Κρεμμύδα - Μπούκα, γεννήθηκε στο χωριό Δεσύλλα Μεσσηνίας, στις 15 Μαρτίου 1958. Εκεί έλαβε τη στοιχειώδη και γυμνασιακή μόρφωση. Εκεί πήρε και τα πρώτα χριστιανικά μηνύματα από τους γονείς της και τον εφημέριο π. Κωνσταντίνο Οικονομίδη, τα οποία καλλιέργησε κατόπιν στην Αθήνα, όπου εργαζόμενη τελείωσε το Εμπορικό Κολλέγιο. Το 1981 παντρεύτηκε τον εκδότη Γρηγόρη Μπούκα και απέκτησε 4 γιούς. Υπήρξε επί σειρά ετών Κυκλάρχης Φιλικών Κύκλων Μελέτης της Αγίας Γραφής, όπου και εκήρυτε τον Θείο Λόγο. Ήταν ενεργό μέλος στη Διακονία Ασθενών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Πέθανε στις 8 Μαρτίου του 2009.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
239
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.366 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση