Η γυναίκα μετά τα 40
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η γυναίκα μετά τα 40

20.00€ -11% 17.80€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789601212197

 • Κατηγορίες:

  Ιατρική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2003

 • Εκδότης

  University Studio Press

[...] Τα περισσότερα προβλήματα της υγείας της γυναίκας, σχετικά με το γεννητικό της σύστημα παρατηρούνται μετά την ηλικία των 40 ετών. Έτσι οι εισηγήσεις που περιλαμβάνονται στον παρόντα τόμο παρουσιάζουν ένα σύνολο παθήσεων και τον τρόπο αντιμετώπισής τους, σύμφωνα με την πρόσφατη διεθνή βιβλιογραφία και την προσωπική εμπειρία του κάθε εισηγητή.
Νομίζουμε ότι θα αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τους μαιευτήρες γυναικολόγους, τους ειδικευόμενους ιατρούς και τις μαίες.

Νικόλαος Πράπας (Επιμέλεια)

Ο Νίκος Πράπας γεννήθηκε στη Βέροια και ολοκλήρωσε τις σπουδές της Ιατρικής στο Α.Π.Θ. Μετά το πέρας της εξειδίκευσης του στη μαιευτική και τη γυναικολογία μετεκπαιδεύτηκε για περισσότερα από τρία χρόνια σε θέματα υπογονιμότητας σε διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα στο Μιλάνο και στις Βρυξέλλες, καθώς και στα πανεπιστήμια του Yale, Columbia, Missisipi και Jones and Jones Institut στις Η.Π.Α. Σήμερα είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Α.Π.Θ. Μέσα στο πλαίσιο της συνεχούς μετεκπαίδευσης του σε θέματα υπογονιμότητας παρακολουθεί διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην κλινική εμβρυολογία και την ανδρολογία στο πανεπιστήμιο Norfolk Virginia των Η.Π,Α. Ο Nίκος Πράπας διαθέτει στο ενεργητικό του σημαντικό επιστημονικό έργο που περιλαμβάνει περισσότερες από 180 δημοσιευμένες εργασίες σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Είναι επίσης συγγραφέας πέντε βιβλίων σε θέματα μαιευτικής γυναικολογίας. Είναι από τους ιδρυτές του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης "ΙΑΚΕΝΤΟ" στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος με την Αγγέλικα Παναγιωτίδου και έχει τρεις κόρες.

Γεώργιος Α. Μακέδος (Επιμέλεια)

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διευθυντής Δ΄ Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
149
Διαστάσεις:
25x18
Βάρος:
0.533 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση