Η γλώσσα του σώματος
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η γλώσσα του σώματος

Σπάστε τους κρυφούς κώδικες του σώματος

Suzan Quilliam

Επιτύχετε περισσότερα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή ανακαλύπτοντας τα μυστικά της γλώσσας του σώματος.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελεί σημαντικότερο και χρησιμότερο εργαλείο για τη δημιουργία της καλής πρώτης εντύπωσης. Η "γλώσσα του σώματος" θα σας υποδείξει πώς να αξιοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να επιτύχετε μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Θα μάθετε να διαβάζετε τα σημάδια της γλώσσας του σώματος, να εκφράζεστε καλύτερα, να εξηγείτε και να χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο κώδικα επικοινωνίας σε πάρτι, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, στο χώρο της εργασίας σας και στις ερωτικές σχέσεις σας. Επιπλέον, το εύχρηστο "οπτικό" λεξικό παρουσιάζει τις χειρονομίες-κλειδιά και ταυτόχρονα τις αναλύει, επισημαίνονταις μ΄ αυτό τον τρόπο τις αντιφάσεις ανάμεσα στα λόγια και στις πράξεις.

Ευγενία Κολυδά

Ευγενία Κολυδά (Μεταφραστής)

Η Ευγενία Κολυδά γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και έχει μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές. Ασχολείται με το γράψιμο.


Suzan Quilliam (Συγγραφέας)

Η Suzan Quilliam είναι ψυχολόγος ειδικευμένη στη μη λεκτική επικοινωνία των ανθρώπινων σχέσεων. Η συγγραφέας έχει γράψει 18 βιβλία, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε 21 γλώσσες. Παράλληλα, έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις, ενώ εμφανίζεται τακτικά στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
125
Διαστάσεις:
27χ20
Βάρος:
0.477 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση