Η φαρμακοτεχνία στο εργαστήριο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η φαρμακοτεχνία στο εργαστήριο

Σιμόν Χικμετιάν

30.29€ -6% 28.47€

Μετά από κοπιαστική εργασία πολλών ετών ευρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω το βιβλίο μου `Πρακτική Φαρμακοτεχνία`.
Το βιβλίο απευθύνεται στους συναδέλφους φαρμακοποιούς που έχουν φαρμακείο, πιστεύω όμως ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από συναδέλφους που εργάζονται σε φαρμακοβιομηχανίες ή σε εργαστήρια καλλυντικών καθώς επίσης και από φοιτητές της φαρμακευτικής.
Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα θεωρητικό σύγγραμμα φαρμακευτικής τεχνολογίας. Αντίθετα, ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι η παρουσίαση των πρακτικών εκείνων φαρμακοτεχνικών γνώσεων που πρέπει να κατέχει ο φαρμακοποιός του φαρμακείου.
Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνονται τα ημιστερεά φαρμακοτεχνικά σκευάσματα καθώς και τα ρευστά φαρμακοτεχνικά σκευάσματα που ανήκουν στα γαλακτώματα.
Η ύλη του βιβλίου έχει ταξινομηθεί κατά πολύ προσεκτικό τρόπο και έχει γίνει ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε οι ορισμοί των διαφόρων φαρμακοτεχνικών μορφών να είναι κατά το δυνατόν πλήρεις και σαφείς.
Η σύνδεση παλαιών και νέων γνώσεων υπήρξε ένα πρόβλημα που με απασχόλησε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο τους παλαιούς όσο και τους νέους συναδέλφους καθ` όσον αμφότεροι θα έχουν τη δυνατότητα μιας σφαιρικής ενημέρωσης επί όλης της ύλης.
Η απλότητα, η σαφήνεια, οι πολλές πρακτικές πληροφορίες και η συστηματική ταξινόμηση της ύλης καθιστούν το βιβλίο αυτό κατάλληλο πρακτικό βιβλίο αναφοράς για τον φαρμακοποιό του φαρμακείου.


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Σιμόν Χικμετιάν (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
251
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.553 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση