Η επανάσταση του κριού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η επανάσταση του κριού

Πώς να μετατρέψετε τα δεδομένα σε κέρδος

Βασίλειος Γ. Αγγέλης

20.29€ -11% 18.06€

Στη σημερινή εποχή της πληροφορίας οι επιχειρήσεις και οργανισμοί διαθέτουν πολλά δίκτυα πληροφόρησης. Σκοπός όμως των σύγχρονων οργανισμών δεν είναι μόνο να έχουν τεράστιους όγκους δεδομένων. Στόχος τους είναι να αποκτούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα από αυτούς. Το βασικό μέσο για την επίτευξη του στόχου τους είναι η χρήση σύγχρονων και εδραιωμένων μεθοδολογιών και συστημάτων που να στηρίζονται σε αυτές, με σκοπό την ανακάλυψη κρυμμένων σχεδίων και συμπεριφορών. Πολλά μοντέλα και διεργασίες υπάρχουν παγκοσμίως, για την αξιοποίηση και τη διαχείριση δεδομένων.
Ο ΚΡΙΟΣ (Knowledge Representation In Our Systems) δεν είναι ένα ακόμα μοντέλο. Είναι μια νέα τάση και φιλοσοφία. Στόχος του είναι η έναρξη μιας "επανάστασης" στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Είναι μια βηματική διαδικασία, που περιγράφει αναλυτικά όλα τα στάδια από τη συλλογή των δεδομένων έως την απόκτηση ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων από τη γνώση. Όλα τα βήματα είναι στενά δεμένα με δύο άλλα επίπεδα. Το πρώτο αναφέρεται στη γνώση και την επιχειρηματικότητα και το δεύτερο σχετίζεται με τον ανθρώπινο παράγοντα. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η ψυχή του ΚΡΙΟΥ. Το μοντέλο καταφέρνει να γίνει ο πολιορκητικός κριός στη γνώση και στην επιχειρηματική διαδικασία απάντησης ερωτημάτων.
"Η επανάσταση του κριού" περιλαμβάνει την κατανόηση των πλεονεκτημάτων από την αξιοποίηση δεδομένων και την πίστη σε αυτόν. Ταυτόχρονα ο ΚΡΙΟΣ λαμβάνει υπόψη και τον πελάτη και λειτουργεί έτσι, ώστε να επιστρέφει οφέλη και σε αυτόν.

Βασίλειος Γ. Αγγέλης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
220
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.469 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση