Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση 1981-1996
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση 1981-1996

Επιλογή βιβλιογραφίας ελληνική και ξενόγλωσση: περιέχόμενο, προβλήματα, συνέπειες και προοπτικές του εξευρωπαϊσμού στην Ελλάδα

Παναγιώτης Κ. Ιωακειμίδης

12.72€ -11% 11.32€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789603102175

 • Κατηγορίες:

  Πολιτική | Οικονομία

 • Έτος κυκλοφορίας

  1997

 • Εκδότης

  Θεμέλιο

Ο βιβλιογραφικός αυτός οδηγός καλύπτει τη θέση, το ρόλο, την πολιτική της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα-Ένωση, τις συνέπειες για την ελληνική οικονομία και κοινωνία από τη συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή ενοποιητική διαδικασία, καθώς και τη Συνθήκη (του Maastricht) για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την αναθεώρησή της στα πλαίσια της Διακυβερνητικής Διάσκεψης. Ο οδηγός απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο για τη μελέτη του φαινομένου της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και, κυρίως, για τη μελέτη της θέσης της Ελλάδας στην Ε.Ε. Απευθύνεται πρωτίστως στους φοιτητές πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών σπουδών που θέλουν να μελετήσουν τα θέματα αυτά και βρίσκονται μπροστά σε δυσκολίες για τον εντοπισμό της σχετικής βιβλιογραφίας. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Παναγιώτης Κ. Ιωακειμίδης (Συγγραφέας)

Ο Π. Κ. Ιωακειμίδης, καθηγητής της ευρωπαϊκής πολιτικής και ενοποίησης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει συμμετάσχει, ως εμπειρογνώμων του Υπουργείου Εξωτερικών, σε όλες τις σημαντικές κοινοτικές διαπραγμάτευσεις, συμπεριλαμβανομένης της διακυβερνητικής διάσκεψης για την επεξεργασία της Συνθήκης του Maastricht για την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση. ΄Εχει γράψει μεγάλο αριθμό επιστημονικών άρθρων και βιβλίων για την Ευρωπαϊκή ενοποίηση και πολιτική.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
265
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.404 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση