Η Ελισσώ και το χάρισμα του ήλιου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η Ελισσώ και το χάρισμα του ήλιου

Μαρία Αντωνάτου

9.03€

Η Ελισσώ, η λυγερή νεράιδα του δάσους, είναι γεμάτη περιέργεια για τον κόσμο. Μόλις δέχτηκε από τον ήλιο ένα μοναδικό και σπάνιο χάρισμα κι έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά! Βάλθηκε να δώσει μορφή και υπόσταση στα μικρά γράμματα που δεν είχαν ως τότε γεννηθεί. Πώς το κατόρθωσε; Έζησε με αγάπη τις προσωπικές ιστορίες των άλλων, εμπνεύστηκε απ΄ αυτές και επινόησε γράμματα... με νόημα. Τα κατάφερε τόσο καλά που της βγήκε τ΄ όνομα: "νεράιδα των γραμμάτων".

Μαρία Αντωνάτου (Συγγραφέας)

Η Μαρία Αντωνάτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Μεγάλωσε στη Λίμνη Ευβοίας. Σπούδασε στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στον τομέα των Ανθρωπιστικών Σπουδών. Έχει πολύχρονη διδακτική πείρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι διευθύντρια στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αγγελική Σβορώνου (Εικονογράφος)

Η Αγγελική Σβορώνου γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας. Κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο University of East London, Αγγλία (Master in Fine Art). Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στην Αγγλία.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
99
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.179 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση