Η εκλογή της Τέσα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η εκλογή της Τέσα

Vera Cowie

«Για την Τέσα Σάμσον η κατάθεση που θα έπαιρνε από το θύμα μια τρομοκρατικής ενέργειας ήταν υπόθεση ρουτίνας. Στα δώδεκα χρόνια που υπηρετούσε στην αστυνομία είχε χειριστεί δεκάδες τέτοια περιστατικά. `Ομως η συνάντησή της με τον Νίκολας Ουλντ -σαν τη βόμβα που λίγο έλειψε να τον σκοτώσει- αποδείχτηκε τρομερά εκρηκτική. Τόσο που θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα τον ήδη κλονισμένο γάμο της.
Η Τέσα πίστευε πως καλύτερα τα βγάζει πέρα κανείς μ` ένα παλιό, οικείο πρόβλημα παρά μ` ένα καινούριο και άγνωστο. Γι` αυτό και αρνιόταν πεισματικά να εγκαταλείψει τον Χάρι, τον εγωκεντιρικό και άπιστο άντρα της. Ωστόσο ο Νίκολας Ουλντ -πλούσιος, επιτυχημένος και περιβόητος γυναικάς- δεν ήταν από τους άντρες που ξεχνιούνται εύκολα. Και θα γινόταν ο καταλύτης μιας αλυσιδωτής αντίδρασης που επρόκειτο ν` αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της...»

Ρηγούλα Γεωργιάδου (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
349
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.388 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Τελείως γυναικουλίστικο. Μια γκόμενα προσπαθεί να…

★ ★ ★ ★

Τελείως γυναικουλίστικο. Μια γκόμενα προσπαθεί να σώσει τον ήδη διαλυμένο γάμο της, γνωρίζει πλούσιο που την ξελογιάζει και τελείως βολικά σκοτώνεται ο άντρας της. Κάνα αίσθημα κάπου κάπου, ροζ σελίδες περί σεξ και φιλιών, κάνα δυο τοπία απλησιαστα για τον μέσο άνθρωπο κι έτοιμο. Ο επόμενος! Πάνος Τουρλής

Panos T.
(Αναρτήθηκε στις 21/10/2010)