Η εγκυκλοπαίδεια DC Comics
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η εγκυκλοπαίδεια DC Comics

Ένας πλήρης οδηγός των χαρακτήρων του DC Universe

Συλλογικό έργο

Daniel Wallace

Phil Jimenez

 • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

 • ISBN:

  9789603069997

 • Κατηγορίες:

  Δοκίμια , Χόμπι

 • Έτος κυκλοφορίας

  2011

 • Εκδότης

  Anubis

Ένας μοναδικός εγκυκλοπαιδικός οδηγός που περιλαμβάνει λήμματα για περισσότερους από 1.000 χαρακτήρες της DC Comics, καθώς και εκτεταμένες παρουσιάσεις των κορυφαίων ηρώων, όπως ο Superman, ο Batman, η Wonder Woman, ο Joker και η Catwoman. Όλοι οι διάσημοι υπέρμαχοι των απλών ανθρώπων και οι μοχθηροί αντίπαλοί τους παρουσιάζονται αναλυτικά, μαζί με μια πληθώρα λιγότερο γνωστών αλλά εξίσου εντυπωσιακών χαρακτήρων. - Ένα έργο αναφοράς που εκδόθηκε με την πλήρη συνεργασία της DC Comics - Εικονογράφηση από τα αυθεντικά κόμιξ - Αλφαβητική ταξινόμηση χαρακτήρων και αναλυτικό ευρετήριο

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Daniel Wallace (Συγγραφέας)

O Daniel Wallace είναι συγγραφέας. Έχει γράψει αρκετά βιβλία, είτε μόνος είτε σε συνεργασία με άλλους. Κάποια από αυτά είναι τα: "Superman Returns: The Visual Guide", "DC Comics Encyclopedia", "The Art of Superman Returns", "Star Wars: The New Essential Guide to Characters".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Robert Greenberger (Συγγραφέας)

O Robert Greenberger είναι επιμελητής της DC Comics και έχει αξιοποιήσει τις γνώσεις του για το χώρο μέσα από συνεργασίες τόσο με τη μεγάλη αμερικανική εταιρεία όσο και με κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood. Είναι επίσης ο συγγραφέας μυθιστορημάτων και βιβλίων αναφοράς που καλύπτουν μεγάλη ποικιλία θεμάτων -από το "Star Trek" μέχρι τον Ισπανό εξερευνητή Juan Ponce de Leon.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βασίλης Αθανασιάδης (Μεταφραστής)


Θανάσης Βέμπος

Θανάσης Βέμπος (Μεταφραστής)

Ο Θανάσης Βέμπος γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε προγραμματισμό κομπιούτερ και δημόσια υγιεινή, προτού ασχοληθεί επαγγελματικά ως ερευνητής - δημοσιογράφος. Έχει μεταφράσει πολλά επιστημονικά βιβλία και άρθρα, ενώ έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 300 άρθρα με αντικείμενο τη διαστημική τεχνολογία, την αστροναυτική-αστρονομία, την οικονομία και τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην ανθρώπινη κοινωνία και ψυχολογία. Μιλά αγγλικά και ρωσικά. Συμμετείχε με την ελληνική ομάδα στην τελικά φάση επιλογής υποψηφίων για το πρόγραμμα West in Space ΄97 σε συνεργασία με τη Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία. Έχουν κυκλοφορήσει δύο δικά του βιβλία επιστημονικής φαντασίας ("Ιστορίες κυβερνοπάνκ", εκδόσεις Ωρόρα - "Πέντε ρωγμές στο δίκτυο", εκδόσεις Λιβάνη). Το διήγημά του "Τα παιδιά του Κρόνου" κέρδισε το πρώτο βραβείο διηγημάτων ελληνικήςεπιστημονικής φαντασίας (Χρυσός Ικαρομένιππος) για το 1996. Η επιστημονική φαντασία αποτελεί μια από τις βασικές "έμμονες ιδέες" του, μαζί με το Διάστημα, το μέλλον, την κυβερνητική, τα ανεξήγητα φαινόμενα, τη βιοτεχνολογία, τη διεθνή πολιτική, την οικονομία και την εθνολογία. Μαζί με όλα αυτά, βρίσκει και το χρόνο να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, την αυτόνομη κατάδυση, το χειμερινό σκι και το ροκ εν΄ ρολ.

Βασίλης Κορδίνας (Μεταφραστής)


Σάββας Αργυρού (Μεταφραστής)


Σπύρος Γιαννακόπουλος (Μεταφραστής)


Μαριεύη Βογιατζάκη (Μεταφραστής)


Μιχάλης Γεωργοστάθης (Μεταφραστής)


Νότης Χαλκίδης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
400
Διαστάσεις:
30x25
Βάρος:
2.208 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση