Η διερεύνηση της στατιστικής με τη χρήση του SPSS της IBM
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η διερεύνηση της στατιστικής με τη χρήση του SPSS της IBM

Andy Field

84.80€ -10% 76.32€

Το μοναδικό βιβλίο που θα χρειαστείτε ποτέ, έγινε ακόμη καλύτερο!

Με λίγη βοήθεια από μια εκκεντρική ομάδα χαρακτήρων, ο Andy Field μετασχημάτισε τον τρόπο που οι φοιτητές/τριες διαβάζουν και μαθαίνουν στατιστική με αυτό το πολλαπλώς και πολλές φορές βραβευμένο βιβλίο. Η τέταρτη έκδοσή του συνεχίζει την παράδοση των προηγούμενων εκδόσεων με το χαρακτηριστικό χιούμορ και τα παράδοξα παραδείγματα και διδάσκει την στατιστική - από τις στοιχειώδεις έως τις προχωρημένες έννοιές της - αξιοποιώντας το στατιστικό πακέτο IBM SPSS Statistics. Ποιος είπε ότι η στατιστική πρέπει να είναι βαρετή.

Ιωάννης Γκιόσος (Επιμέλεια)

Ο Ιωάννης Γκιόσος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτωρ φυσικής αγωγής του ιδίου Πανεπιστημίου. Έχει διδάξει για σειρά ετών κοινωνιολογία του αθλητισμού στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μαρία Μαύρη (Επιμέλεια)

Η Μαρία Μαύρη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Ποσοτικών Μεθόδων στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Αιγαίου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του E.K.Π.Α. με Ph.D και M.Sc. στις Επιστήμες Αποφάσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διδάξει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων και είναι κριτής σε επιστημονικά περιοδικά

Andy Field (Συγγραφέας)

Ο Andy Field είναι καθηγητής της ψυχοπαθολογίας στο Πανεπιστήμιο του Sussex. Λατρεύει τις γάτες και του αρέσει να ακούει και να παίζει μουσική heavy metal. Η ικανότητα του να "κάνει" την στατιστική ευχάριστη και κατανοητή σε όλους έχει αναγνωρισθεί με τοπικά και εθνικά βραβεία διδασκαλίας (π.χ. από το Πανεπιστήμιο Sussex το 2001, από την Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία το 2006 και το 2007 και από την Βρετανική Ένωση Καθηγητών το 2010). Ζει με τη γυναίκα του Zoe και την γάτα τους Fuzzy στο Brighton της Αγγλίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γεράσιμος Κοντός (Μεταφραστής)


Ευγενία Χερουβείμ (Μεταφραστής)


Ηλίας Μαυροειδής (Μεταφραστής)


Νάντια Κουτσούμπα (Μεταφραστής)


Μαριλίζα Νικολαΐδου (Μεταφραστής)


Πέτρος Μποτώνης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
960
Διαστάσεις:
29x21
Βάρος:
1.9 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση