Η διδασκαλία της χημείας στο γυμνάσιο και λύκειο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η διδασκαλία της χημείας στο γυμνάσιο και λύκειο

Θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση

Μορφούλα Δ. Καραγιάννη

Θεοφάνης Θ. Χατζημιχαήλ

Ελένη Ταρατόρη - Τσαλκατίδου

Ελένη Ταρατόρη - Τσαλκατίδου (Υπεύθυνος Σειράς)

Η Ελένη Ταρατόρη είναι ομότιμη καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η επιστημονική και ερευνητική της δραστηριότητα επικεντρώνεται σε θέματα Παιδαγωγικής του Σχολείου, της διδακτικής μεθοδολογίας και της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών.

Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου

Δημήτρης Χ. Χατζηδήμου (Υπεύθυνος Σειράς)

Είναι καθηγητής της Σχολικής Παιδαγωγικής στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Η επιστημονική και ερευνητική του δραστηριότητα επικεντρώνεται κυρίως σε ζητήματα της Παιδαγωγικής του Σχολείου, με κεντρικούς άξονες αναφοράς τη σχολική διδασκαλία, και σε θέματα σχετικά με την εκπαίδευση, την επιμόρφωση και την εκπαιδευτική πολιτική.

Μορφούλα Δ. Καραγιάννη (Συγγραφέας)

Η Μορφούλα Καραγιάννη, είναι εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ4 - χημικός, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος, με ειδίκευση στη Διδακτική της Χημείας και στις Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ., και υπηρετεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Θεοφάνης Θ. Χατζημιχαήλ (Συγγραφέας)

Ο Θεοφάνης Χατζημιχαήλ, είναι εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ12 - χημικός μηχανικός, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος, με ειδίκευση στη Διδακτική της χημείας και στις Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, και υπηρετεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
188
Διαστάσεις:
23x16
Βάρος:
0.349 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση