Η διατροφική ζώνη των οικολόγων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η διατροφική ζώνη των οικολόγων

Ένας διατροφικός χάρτης που εξασφαλίζει μόνιμο χάσιμο βάρους, αναπροσαρμογή του γενετικού σας κώδικα, προφύλαξη από αρρώστιες, μέγιστες αθλητικές αποδόσεις, αύξηση της πνευματικής διαύγειας

Barry Sears

Bill Lawren

Χρησιμοποιήστε το φαγητό για να αποκτήσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ενώ τρώνε λιγότερα λιπαρά, οι Αμερικανοί παχαίνουν. Δεν παχαίνετε υποχρεωτικά τρώγοντας λίπος. Οι αθλητές έχουν καλύτερες αποδόσεις με μια διατροφή υψηλών λιπαρών. Μπορείτε να κάψετε περισσότερο λίπος κοιτάζοντας τηλεόραση παρά κάνοντας προπόνηση. Μια διατροφή βασισμένη σε πολλούς υδατάνθρακες είναι επικίνδυνη σε ασθενείς με καρδιαγγειακά προβλήματα. Η ποιότητα της ζωής σας ελέγχεται από τη διατροφή που ακολουθείτε. Το φαγητό είναι σαφώς το πιο ισχυρό φάρμακο που έχετε στη διάθεσή σας. Οι καινούργιες διατροφικές συμβουλές που προέρχονται από το αμερικανικό κράτος, τους διατροφολόγους και τους γιατρούς, αποδείχτηκαν λανθασμένες. Το βιβλίο «Διατροφική Ζώνη» σάς εξηγεί το γιατί. Πετύχετε το μόνιμο χάσιμο λίπους, μέγιστη αθλητική απόδοση και μειώστε την πιθανότητα της αρρώστιας. Η «Διατροφική Ζώνη» σάς εξηγεί τον τρόπο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Barry Sears

Barry Sears (Συγγραφέας)

Πρωτοπόρος στην Βιοτεχνολογία, παγκοσμίως γνωστός σαν επιστήμονας και ερευνητής από τα βιβλία του -όλα Best Seller σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα- έχει στην κατοχή του 12 εφευρέσεις σε σχέση με την ιατρική διανομή των φαρμάκων γύρω από τη θεραπεία του καρκίνου, τις καρδιακές ασθένειες και τις τεχνολογίες ορμονικού ελέγχου. Πρώην στέλεχος του ΜΙΤ, είναι σήμερα Πρόεδρος της Βιοτεχνολογικής Εταιρείας Eicotech Corporation.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Bill Lawren (Συγγραφέας)

Έχει γράψει πολλά βιβλία, όπως επίσης εκτεταμένα άρθρα σχετικά με την ιατρική και την επιστήμη στο Omni and Longevity.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νάσια Στίγκα (Μεταφραστής)


Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
349
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.616 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση