Η διατροφή της αθλούμενης γυναίκας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η διατροφή της αθλούμενης γυναίκας

Πρακτικός οδηγός για δραστήριες γυναίκες

Anita Bean

P. Wellington

13.46€

Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και ειδικότερα σε όσες ασχολούνται με τον αθλητισμό ή γυμνάζονται συστηματικά. Στις σελίδες του βιβλίου τα θέματα αναλύονται σε βάθος και σίγουρα θα δώσουν ικανοποιητικές απαντήσεις σε πολλά γυναικεία ερωτήματα.

Τα περιεχόμενα αφορούν: διατροφικές ανάγκες της αθλούμενης γυναίκας, τον έλεγχο του βάρους (μείωση ή διατήρηση), την εγκυμοσύνη, διατροφικές στρατηγικές, ειδικά προβλήματα και πώς βοηθούνται με τη διατροφή όπως η αμηνόροια, η σιδηροπενία, η οστεοπόρωση κ.ά.

Βασίλης Μούγιος (Επιμέλεια)

Ο Βασίλης Μούγιος, ΡhD, είναι αναπληρωτής καθηγητής της βιοχημείας της άσκησης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα. Δάσκαλος της βιοχημείας της άσκησης, της αθλητικής διατροφής και εργογόνων θεμάτων στον αθλητισμό για 17 χρόνια, ο Μούγιος υπηρέτησε στην Επιστημονική Επιτροπή του Προολυμπιακού Συνεδρίου το 2004. Έχει συγγράψει μαζί με άλλους πολλά άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά κι έχει πραγματοποιήσει έρευνα στη μυϊκή συστολή, στο μεταβολισμό κατά την άσκηση, στη βιοχημική αξιολόγηση αθλητών και στην αθλητική διατροφή. Ο Μούγιος είναι μέλος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθλητιατρικής, του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητικής Επιστήμης, της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης και των Επιστημόνων του Δείκτη Copernicus.

Γιώργος Ζιώγας (Μεταφραστής)


Anita Bean (Συγγραφέας)

Η Anita Bean είναι μία από τις πιο γνωστές διατροφολόγους στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ ειδικεύεται στη διατροφή των παιδιών. Έχει βραβευτεί πολλές φορές για το έργο της και εννέα από τα βιβλία της έχουν γίνει best seller, όπως τα" Kid΄s Food for Fitness", "Baby and Toddler Eating Plan", "Fitness on a Plate" και "Detox for Life". Επίσης, αρθρογραφεί σε περιοδικά υγείας, δίνει διαλέξεις και συνεργάζεται ως σύμβουλος με εταιρείες τροφίμων. Έχει δύο κόρες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
208
Διαστάσεις:
20x14
Βάρος:
0.305 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση