Η αλχημεία της αειζωίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η αλχημεία της αειζωίας

Απλές ασκήσεις για τη διατήρηση της νεότητας

Princess Aurora Sharula Dux

Shield Dux

10.65€ -11% 9.48€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789608755741

 • Κατηγορίες:

  Δοκίμια

 • Έτος κυκλοφορίας

  2008

 • Εκδότης

  Εισέλιξη

Στο βιβλίο "Η αλχημεία της αειζωίας" περιγράφονται ασκήσεις αντιγήρανσης, αν και είναι πανάρχαιες, μας αποκαλύφθηκαν την κατάλληλη στιγμή, ώστε να συμπέσουν με τη μεταβολή της παγκόσμιας συνείδησης που είναι γνωστή ως 12:12 (δώδεκα δωδεκάτου). Τη συγκεκριμένη ημερομηνία του έτους 1994 μεταβιβάσθηκε ενέργεια στο ηλιακό μας σύστημα και απελευθερώθηκαν άγνωστα αμινοξέα στον εγκέφαλο των ανθρώπων, ικανά να οδηγήσουν τους άνδρες και τις γυναίκες στο επόμενο εξελικτικό στάδιο του ανθρώπινου είδους. Αποτέλεσμα αυτών είναι η δυνατότητα αντιστροφής του κώδικα της γήρανσης που είναι εγγεγραμμένος στο σώμα μας.

Οι ασκήσεις έχουν σκοπό να βοηθήσουν την ανθρώπινη ψυχή να αποδεχθεί την επίδραση της μνημειώδους αυτής συνειδησιακής αλλαγής σε χρόνο ύστερο της στιγμής που συνετελέσθη. Στο στάδιο που βρισκόμαστε είναι εφικτό να αποφύγουμε τα γηρατειά και το θάνατο.

Ο εκφυλισμός του σώματος είναι επίκτητος και οφείλεται στη γενικευμένη πεποίθηση ότι θα συμβεί ή σε άλλες ανάλογες σκεπτομορφές. Η διαδικασία της γήρανσης μπορεί να αντιστραφεί με συγκεκριμένες αλχημικές τεχνικές, οι οποίες ενεργοποιούν εκ νέου τα εγκεφαλικά κέντρα και τους αδένες που ελέγχουν το σύστημα των πεποιθήσεών μας, που είναι υπεύθυνο για το φυσικό εκφυλισμό.

Η συγγραφέας Princess Aurora Sharula Dux (Πρίνσες Ωρόρα Σαρούλα Νταξ) γεννήθηκε το 1725 και μας μεταφέρει πρακτικές και γνώση από την υπόγεια πόλη Τέλος από την οποία κατάγεται, όπου οι σκεπτομορφές της γήρανσης είναι άγνωστες. Στην ηλικία των 283 ετών φαίνεται μόνο 35 και είναι ζωντανό παράδειγμα αειζωίας. Μαζί με το σύντροφό της Shield (Σηλντ), προσφέρει αυτήν την πρωτοποριακή γνώση και τις τεχνικές που απαιτούνται για να κατακτήσετε κι εσείς την αθανασία. Η πόλη Telos (Τέλος) βρίσκεται κάτω από το όρος Shasta (Σάστα), στη βόρεια Καλιφόρνια των Η.Π.Α.

Princess Aurora Sharula Dux (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Όλγα Βαρδουνιώτη (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
91
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.242 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση