Η άλλη όψη του δόγματος του Έριχ φον Νταίνικεν
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η άλλη όψη του δόγματος του Έριχ φον Νταίνικεν

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

15.00€ -10% 13.50€

Είναι το τέταρτο έργο του Ν. Α. Μαργιωρή και πρωτοεκδόθηκε το 1976 (δύο εκδόσεις). Ήταν η εποχή που ο Νταίνικεν είχε εκθαμβώσει το ανήσυχο αναγνωστικό κοινό. Τότε ο συγγραφέας θέλησε να δώσει την Εσωτερική πλευρά των παρουσιαζομένων στα βιβλία του Νταίνικεν.
Το έργο τούτο "Η Άλλη Όψη του Δόγματος του Έριχ Φον Νταίνικεν", μέσα του περιέχει την αποκάλυψη κρυμμένων μυστηρίων όλων των εποχών και άπλετα διαφωτίζει τον κάθε αναγνώστη στα χρησιμοποιηθέντα σύμβολα όλων των προαιώνων του γαλανού πλανήτη μας.
Συνάμα απαντάει με ανεξάντλητα επιχειρήματα στου κ. Έριχ Φον Νταίνικεν τις άφθονες και τις ατέλειωτες ερωτήσεις, πάνω στα αρχαιότατα ευρήματα, τα ανεξήγητα βραχοσκαλίσματα, στʼ ακατανόητα εδάφια των παλαιών γραφών και του αποδεικνύει ότι δεν είναι οι Εξωγήινοι που μας οδήγησαν και μας οδηγούν, αλλά οι ΥΠΕΡΓΗΙΝΟΙ.

Νικόλαος Α. Μαργιωρής

Νικόλαος Α. Μαργιωρής (Συγγραφέας)

Ο σύγχρονος φιλόσοφος και πνευματικός δάσκαλος Νικόλαος Ν. Μαργιωρής (1913-1993) υπήρξε μία σύγχρονη πνευματική μορφή. Δίδαξε ακατάπαυστα επί σειρά δεκαετιών ενώ συνέγραψε πλείστα μεταφυσικά και πρακτικά συγγράμματα μεταξύ των οποίων: "Γένεση και θάνατος των κόσμων", "Μεταθανάτια ζωή", "Χριστοκεντρικός και χριστοκρατικός μυστικισμός", "Πατάτιος ο ταπεινός", "Η θειουργία διδάσκει τον αιώνιο δρόμο της ψυχής", "Δίτομη μεταφυσική εγκυκλοπαίδεια", "Μυστική διδασκαλία" (τρεις τόμοι), "Δραβίδες οι πρόγονοι των Ελλήνων", "Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία", "Αποσυμβολισμός της ελληνικής μυθολογίας", κ.ά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
372
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.779 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση