Η άλφα βήτα αλλιώς
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Η άλφα βήτα αλλιώς

Μαθαίνουμε την άλφα βήτα με έναν παιγνιώδη τρόπο

Κατσάρη, Αφροδίτη

13.78€ -11% 12.26€

Ελάτε να κάνουμε ένα όμορφο ταξίδι στη χώρα των γραμμάτων και να ανακαλύψουμε τον όμορφο κόσμο της Άλφα Βήτα, χωρίς άγχος και με μοναδικούς βοηθούς το σώμα μας και τη φαντασία μας. Ας κάνουμε το μάθημα να μοιάζει με ένα θεατρικό έργο που πρωταγωνιστής θα είναι το ίδιο το παιδί.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο σε παιδιά προσχολικής ηλικίας όσο και σε παιδιά της Α’ Δημοτικού. Απευθύνεται επίσης στους γονείς και στους δασκάλους και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο, καθώς παρουσιάζει μέσω της κίνησης και του παιχνιδιού, μία άλλη μέθοδο εκμάθησης των φωνημάτων.
Με πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες και με πλούσια εικονογράφηση, αποτελεί τον «καλύτερο φίλο» και συνοδοιπόρο του παιδιού στο ταξίδι της μάθησης των «φωνούλων». Το βιβλίο αυτό έχεις ως στόχο να να βοηθήσει το παιδί και να αποτελέσει ένα καθημερινό βοήθημα στα χέρια του, ώστε να του δημιουργήσει ένα κλίμα ασφάλειας, γιατί όλα τα παιδιά χρειάζονται έναν ευχάριστο τρόπο διδασκαλίας.

Κατσάρη, Αφροδίτη (Συγγραφέας)

Η Αφροδίτη Κατσάρη είναι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ειδικευτεί στη χορήγηση ψυχομετρικών τεστ (ΛΑΤΩ, Detroit, Mαθηματικό κριτήριο Ουτρέχτης) και διαθέτει επάρκεια στον σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων και στη χρήση του γλωσσικού συστήματος "Συμβολογράφος" και Makaton, καθώς και στη χρήση του συστήματος επικοινωνίας "The Grid 2". Ασχολείται με την ειδική αγωγή 6 χρόνια. Έχει δημιουργήσει την εκπαιδευτική εφαρμογή Super Trofimakias, η οποία βρίσκεται στο playstore και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την εκμάθηση απλών συνταγών, ανάπτυξη λεξιλογίου, καθώς και στην αναγνώριση και εκμάθηση λαχανικών και προϊόντων που αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ και το μανάβικο. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα στον Π.Ε.Σ.Ε.Α (Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Ειδικής Αγωγής), στο ikid (Κέντρα Ειδικής Αγωγής), καθώς και στις εκδόσεις Δίπτυχο. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων. Είναι μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Υποστηρικτικής Τεχνολογίας. Είναι δημιουργός του ιστολογίου http://easyteachgr.blogspot.gr/, που σκοπό έχει την παροχή υλικού για την ειδική αγωγή, καθώς και ενημέρωση για εκπαιδευτικά προϊόντα που υπάρχουν στο εξωτερικό και μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους ίδιους τους γονείς.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πιτσακίδης, Κωνσταντίνος (Εικονογράφος)


Έτος κυκλοφορίας:
2017
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
68
Βάρος:
0.395 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση