Γυναίκες που αγαπούν πολύ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γυναίκες που αγαπούν πολύ

Αγαπήστε τον εαυτό σας για ν' αγαπάτε δημιουργικά

Robin Norwood

-Όταν η αγάπη μας προκαλεί πόνο, τότε αγαπάμε υπερβολικά.
-Όταν οι περισσότερες συζητήσεις μας αφορούν εκείνον και όλες οι φράσεις μας ξεκινούν με τη λέξη "εκείνος...", τότε αγάπαμε υπερβολικά
-Όταν δεν εγκρίνουμε τις αξίες ή τη συμπεριφορά του, αλλά συμβιβαζόμαστε, τότε αγαπάμε υπερβολικά.
"Αν κάποιος μπορεί να αγαπά δημιουργικά, αγαπά και τον εαυτό του. Αν μπορεί ν` αγαπά μόνο τους άλλους, τότε δεν μπορεί ν` αγαπήσει καθόλου", έγραψε ο Erich Fromm.
Το βιβλίο αυτό μας μαθαίνει πάνω απ` όλα να σεβόμαστε και ν` αγαπάμε τον εαυτό μας. Γιατί μόνο έτσι τοποθετούμαστε σωστά και ισότιμα απέναντι στους άλλους και δημιουργούμε ολοκληρωμένες και ουσιαστικές σχέσεις.

Μπέσσυ Πλακούλα (Μεταφραστής)


Robin Norwood

Robin Norwood (Συγγραφέας)

Η Ρόμπιν Νόργουντ είναι ψυχοθεραπεύτρια και ζει στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της. Έχει γράψει άλλα τρία βιβλία συμβουλευτικής για γυναίκες: Letters from Women Who Love Too Much, Daily Meditations for Women Who Love Too Much και Why? A Guide to Answering Life’s Toughest Questions. Οι πωλήσεις των βιβλίων της έχουν ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Καταπιάνεται με θέματα που αφορούν ενήλικες και παιδιά και ειδι­κεύεται στη θεραπεία ατόμων εξαρτημένων σε συναισθηματικά αδιέξοδες σχέσεις, καθώς και ατόμων που έχουν προβλήματα αλκοολισμού, βουλιμίας, κατάθλιψης κ.λπ.


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
378
Διαστάσεις:
20x13
Βάρος:
0.494 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση