Γρήγορα μαθήματα στο Microsoft Excel 2000
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γρήγορα μαθήματα στο Microsoft Excel 2000

Joyce Cox

Polly Urban

Christina Dudley

15.92€ -10% 14.33€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789603321460

 • Κατηγορίες:

  Πληροφορική

 • Εκδότης

  Κλειδάριθμος

Η σειρά βιβλίων «Γρήγορα Μαθήματα» παρέχει οργανωμένες πληροφορίες με τη μορφή περιεκτικών μαθημάτων και ασκήσεων που ρίχνουν το βάρος στην ουσία των πραγμάτων. Ο πυρήνας κάθε βιβλίου αποτελείται από μια λογική ακολουθία αμέσων και κατανοητών οδηγιών, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε χρήσιμες επαγγελματικές ικανότητες -τις ίδιες ικανότητες που απαιτούνται και στην εργασία σας. Το βιβλίο «ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ MICROSOFT EXCEL 2000» σάς προσφέρει μια σειρά μαθημάτων σε γρήγορο ρυθμό για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε γρήγορα τα βασικά για τα προγράμματα λογιστικών φύλλων και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στη χρήση τους. Γεμάτο με ισχυρές νέες δυνατότητες, το Microsoft Excel 2000 είναι ένα πρόγραμμα λογιστικών φύλλων έτοιμο για τον Ιστό (Web), το οποίο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναλύουν και να αξιοποιούν τον πλούτο των δεδομένων που υπάρχει στην επιφάνεια εργασίας, σε ενδοδίκτυα (intranets) και στο Internet.
Τα θέματα του βιβλίου «ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ MICROSOFT EXCEL 2000» περιλαμβάνουν:
Καταχώριση κειμένου, αριθμών, ημερομηνίας και ώρας με τη χρήση μενού και γραμμών εργαλείων.
Επεξεργασία και μορφοποίηση φύλλων εργασίας. Υπολογισμούς -άθροισμα και μέσος όρος τιμών, χρήση τύπων, σύνδεση φύλλων εργασίας με τύπους, και εκτύπωση και δημοσίευση φύλλων εργασίας σε ενδοδίκτυα (intranets) και στον Ιστό.
Παρουσίαση δεδομένων φύλλων εργασίας με γραφήματα.
Εξαγωγή δεδομένων από λίστα -ταξινόμηση και σύνοψη δεδομένων, εύρεση, προσθήκη, διαγραφή, και φιλτράρισμα εγγραφών.
Σύνθετους υπολογισμούς -πίνακες υποστήριξης, φύλλα εργασίας εκτιμήσεων, ανάλυση υποθέσεων και μεταβλητές.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Joyce Cox (Συγγραφέας)

Η Joyce Cox διαθέτει 25ετή πείρα στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για τεχνικά θέματα, το οποίο απευθύνεται σε ακροατήρια μη ειδικών στην τεχνολογία, και έχει γράψει δεκάδες βιβλία για το Office και τα Windows. Είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας Online Training Solutions, Inc. Υπήρξε πρόεδρος και από τους βασικούς συγγραφείς της Online Press, όπου ανέπτυξε τη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων για υπολογιστές με τίτλο "Quick Course", για ενήλικες σε αρχάριο ή μέσο επίπεδο. Επίσης, ήταν η πρώτη υπεύθυνη εκδόσεων της Microsoft Press, επιμελήτρια της Sybex, και επιμελήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Η Joyce και ο σύζυγος της Τed μένουν στο Bellevue της Ουάσιγκτον, και τους αρέσουν οι συχνές αποδράσεις στο μικρό τους απομονωμένο εξοχικό στους πρόποδες του όρους Cascade.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Christina Dudley (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αριστογείτων Γρηγοριάδης (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
214
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.457 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση