Γρήγορα μαθήματα στο ελληνικό Microsoft PowerPoint 97
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γρήγορα μαθήματα στο ελληνικό Microsoft PowerPoint 97

Joyce Cox

Polly Urban

Η σειρά μαθημάτων«ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ MICROSOFT POWERPOINT `97» σας δείχνει με απλά βήματα πώς να δημιουργείτε παρουσιάσεις διαφανειών που θα κατακτήσουν ακόμη και το πιο δύσκολο ακροατήριο. Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι: Δημιουργία μιας απλής παρουσίασης - τα βασικά, Εκτέλεση ηλεκτρονικής παρουσίασης, Χρήση οπτικών εφέ, Προσθήκη ειδικών εφέ, Δημιουργία προσαρμοσμένων προτύπων.
Τα βιβλία της σειράς «Γρήγορα Μαθήματα» σας προσφέρουν φιλική εκπαίδευση με τη μορφή υποδείξεων και εκπαιδευτικών ασκήσεων που ρίχνουν το βάρος στην ουσία των πραγμάτων. Ο πυρήνας κάθε βιβλίου αποτελείται απο μια λογική σειρά απλών και εύκολων οδηγιών, με τις οποίες δημιουργείτε χρήσιμα επαγγελματικά έγγραφα -παρόμοια με αυτά που δημιουργείτε και χρησιμοποιείτε στη δουλειά σας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Παναγιώτης Δρεπανιώτης

Παναγιώτης Δρεπανιώτης (Μεταφραστής)

Ο Παναγιώτης Δρεπανιώτης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1956, τελείωσε τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και σπούδασε ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Εργάστηκε ως διευθυντής στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (είναι διεθνής διαιτητής και μετρ του σκακιού) και από το 1991 εργάζεται κυρίως στον χώρο της μετάφρασης και επιμέλειας ειδικών βιβλίων και κειμένων. Οι γλώσσες εργασίας του είναι τα αγγλικά και τα γερμανικά.

Joyce Cox (Συγγραφέας)

Η Joyce Cox διαθέτει 25ετή πείρα στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για τεχνικά θέματα, το οποίο απευθύνεται σε ακροατήρια μη ειδικών στην τεχνολογία, και έχει γράψει δεκάδες βιβλία για το Office και τα Windows. Είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας Online Training Solutions, Inc. Υπήρξε πρόεδρος και από τους βασικούς συγγραφείς της Online Press, όπου ανέπτυξε τη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων για υπολογιστές με τίτλο "Quick Course", για ενήλικες σε αρχάριο ή μέσο επίπεδο. Επίσης, ήταν η πρώτη υπεύθυνη εκδόσεων της Microsoft Press, επιμελήτρια της Sybex, και επιμελήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Η Joyce και ο σύζυγος της Τed μένουν στο Bellevue της Ουάσιγκτον, και τους αρέσουν οι συχνές αποδράσεις στο μικρό τους απομονωμένο εξοχικό στους πρόποδες του όρους Cascade.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
203
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.435 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση