Γράμματα και λέξεις για την Α΄ δημοτικού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γράμματα και λέξεις για την Α΄ δημοτικού

Μαθαίνω και γράφω την αλφαβήτα. Μαθαίνω και γράφω τις πρώτες μου λέξεις. Ενώνω τις συλλαβές και γράφω τις λέξεις. Αναγνωρίζω τις εικόνες και γράφω τις λέξεις

Ένα πλήρες εκπαιδευτικό πακέτο για το δημοτικό. Το πακέτο περιέχει μαρκαδόρους και καρτέλες στις οποίες γράφεις ξανά και ξανά! Οι πρωτότυπες, έξυπνα σχεδιασμένες εκπαιδευτικές κάρτες βοηθούν τα παιδιά να μάθουν με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό.

Γιώργος Τσίτρας

Γιώργος Τσίτρας (Εικονογράφος)

Ο Γιώργος Τσίτρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Φοίτησε στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π., αλλά το πάθος του για το σκίτσο τον έκανε να στραφεί γρήγορα προς την εικονογράφηση και τη γραφιστική. Αποφοίτησε από την Α.Κ.Τ.Ο. και μπήκε στη σχολή Ορνεράκη με υποτροφία. Εργάζεται ως γραφίστας και εικονογράφος.

Αμαλία Ζώη (Επιμέλεια)

Η Αμαλία Ζώη είναι πτυχιούχος της φιλοσοφικής σχολής Ιωαννίνων, του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη διόρθωση-επιμέλεια βιβλίων και τη συγγραφή εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
Έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Σήμερα εργάζεται ως επιμελήτρια σε εκδοτικό οίκο και συνεχίζει τη συγγραφή βιβλίων, καθώς και των πρώτων της παραμυθιών.


Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις:
14χ23
Βάρος:
0.588 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση