Γιατρέ μου, γίνονται θαύματα;
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Γιατρέ μου, γίνονται θαύματα;

Η εξήγηση της επιστήμης για τις περιπτώσεις αυτοθεραπείας: Ιατρική και πίστη, μια ιερή συμμαχία

Βασιλική Τζουράκη

Βελισάριος Capocci

Τι κοινό έχει η Παναγία της Τήνου με την Παναγιά τη Γιάτρισσα στο Λουτράκι και την Παναγιά τη Γοργοεπήκοο στη Χαλκιδική και τη Μάνδρα; Γιατί τρέχει τόσος κόσμος στον Άγιο Ραφαήλ στη Μυτιλήνη, στον Άγιο Εφραίμ στη Ν. Μάκρη, στον Όσιο Πατάπιο στα Γεράνια; Μπορεί μια προσευχή, μια ευχή, μια επίκληση να λειτουργήσει πιο δυναμικά από μια ιατρική συνταγή; Αλήθεια πόσο πιστεύουν άραγε οι ίδιοι οι γιατροί στη δύναμη της πίστης; Στο βιβλίο αυτό τολμάμε να μιλήσουμε για ένα θέμα που αφορά πολλούς, όμως δύσκολα το ομολογούν: Ναι, ανάβω κερί στην υγειά μου!
Βασιλική Τζουράκη

Βασιλική Τζουράκη (Συγγραφέας)

Η Βασιλική Τζουράκη σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ, αλλά εργάστηκε κυρίως ως δημοσιογράφος. Συνεργάστηκε με πολλά πανελλαδικής κυκλοφορίας έντυπα και υπήρξε διευθύντρια του περιοδικού "Avantage". Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί κυρίως πάνω σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας, εναλλακτικών θεραπειών και αρχιτεκτονικής. Έχει επίσης γράψει το βιβλίο "Γιατρέ μου, γίνονται θαύματα;" (Εκδ. Μύρτος). Με το φενγκ σούι ασχολείται την τελευταία δεκαετία, γι΄ αυτό σε εποχές που ήταν μια εντελώς άγνωστη έννοια - και σήμερα στις μελέτες της το συνδυάζει με τις αρχές της σύγχρονης ψυχολογίας του χώρου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βελισάριος Capocci

Βελισάριος Capocci (Συγγραφέας)

Ο Βελισάριος Capocci γεννήθηκε στην Αθήνα από Ιταλούς γονείς. Ξεχώρισε από νωρίς στο χώρο των επιχειρήσεων με τη δική του εταιρεία, την Capocci Logistics Services Α.Ε., που σήμερα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Κοσμοπολίτης, επικοινωνιακός, bon viveur, διαθέτει ένα μοναδικό ένστικτο δημιουργικότητας σε κάθε τομέα που προσελκύει το ενδιαφέρον του. Η μαγειρική είνα απλώς ένας από αυτούς και η σχέση του μαζί της καθαρά "ερωτική". Λάτρης της ελληνικής όσο και της ιταλικής κουζίνας, καταφέρνει να επισφραγίζει την ελληνο-ιταλική φιλία... και στο τραπέζι, δημιουργώντας γεύσεις που συνδυάζουν στοιχεία από τη διατροφή των δύο χωρών. Είναι πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου αλλά και του ελληνικού τμήματος του Οργανισμού "Ciao Italia", που έχει ως στόχο την προώθηση της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας στον κόσμο. Έχει παρασημοφορηθεί δύο φορές για το έργο του, σχετικά με την ανάπτυξη των ελληνοϊταλικών σχέσεων, κατακτώντας τον τίτλο του Ιππότη της Ιταλικής Δημοκρατίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
262
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.356 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση