Γιατί εσύ;
zoom in
14.35€ -24% 10.91€
Δεν είναι δυνατόν να προετοιμάσεις από μία απάντηση για όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να σου γίνουν σε μια συνέντευξη για δουλειά. Όμως, από τις χιλιάδες ερωτήσεις που θα μπορούσαν να σου θέσουν, ποιες θα σε ρωτήσουν πράγματι; Μετά από εκτεταμένη έρευνα ανάμεσα σε εκατοντάδες αξιολογητές συνεντεύξεων και χιλιάδες υποψήφιους, αυτό είναι το βιβλίο που θα σου δώσει επιτέλους την απάντηση. Το "Γιατί εσύ;" βασίζεται σε άμεσα δεδομένα από τους κορυφαίους αξιολογητές-συνεργάτες του τεράστιου δικτύου συμβούλων προσλήψεων της Reed. Σας προσφέρει δυνατές τεχνικές προετοιμασίας, τον ακριβή τρόπο για το πώς θα πρέπει να απαντάτε σε συνηθισμένες ερωτήσεις και -πάνω απʼ όλα- πώς να αναπτύξετε μια επιτυχημένη νοοτροπία στη συνέντευξη, αυτή που θα σας βοηθήσει να περάσετε με άριστα τη δοκιμασία της συνέντευξης. Μέσα από κλασικές ερωτήσεις, όπως "Πες μου για σένα" και "Ποια είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά σου;" μέχρι περίπλοκες δοκιμασίες, όπως "Πούλησέ μου αυτό το στιλό" και "Πόσα φανάρια κυκλοφορίας υπάρχουν στο Λονδίνο;" ο James Reed σας αποκαλύπτει τι πραγματικά ρωτάει και ψάχνει ο αξιολογητής σας.

Δημήτρης Αλεξίου (Μεταφραστής)

Ο Δημήτρης Αλεξίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Η καταγωγή του είναι από το Αγρίνιο και τη Σκύρο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών, όπου σπούδασε νομικές επιστήμες, το 1995. Παράλληλα διατέλεσε μέλος, πρόεδρος και καλλιτεχνικός διευθυντής του Ομίλου Ελληνικών Λαϊκών Χορών "Ελένη Τσαούλη", από το 1991 έως το 2005, διδάσκοντας ελληνικούς χορούς και συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα της ελληνικής λαϊκής παράδοσης για παιδιά δημοτικού σχολείου. Είναι δικηγόρος και ζει στην Αθήνα με την επίσης δικηγόρο σύζυγο του Κάρυ Αερικού και τις δυο τους κόρες.

James Reed (Συγγραφέας)

Ο James Reed είναι ο πρόεδρος της εταιρείας εύρεσης εργασίας REED. Ξεκίνησε στην εταιρεία το 1992, μετά την αποφοίτησή του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Από τότε η εταιρεία τετραπλασιάστηκε σε μέγεθος και η ιστοσελίδα reed.co.uk έγινε η υπʼ αριθμόν ένα ιστοσελίδα για αναζήτηση εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη. Η εταιρεία λαμβάνει πλέον πάνω από 46 εκατομμύρια αιτήσεις εργασίας τον χρόνο και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 100 προγράμματα, βοηθώντας περισσότερους από 140.000 μακροχρόνια άνεργους να ξαναβρούν δουλειά. Ο Reed είναι ένας από τους συγγραφείς του "Put Your Mindset to Work", που κέρδισε το βραβείο Commuterʼs Read Prize στα Βραβεία CMI Management Book Awards το 2012. Είναι επίσης συνεργάτης του Ινστιτούτου Προσωπικού και Ανάπτυξης (CIPD).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
320
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.485 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση