Φύγαμε !
zoom in
Είναι ο Μαξ. Ακούει, αντιλαμβάνεται, αναλύει, αισθάνεται, θυμάται τα πάντα· αρνείται, όμως, να μιλήσει. Κλείνει τα μάτια κι ονειρεύεται πως περπατά, τρέχει, πετά και πως γελάει, μα, σαν τ΄ ανοίγει, όλα είναι αλλιώς... Διψάει γι΄ αγάπη, για ένα χάδι, για λίγη προσοχή, μα δεν την έχει. Η μητέρα του, από τότε που την εγκατέλειψε ο άντρας της, εγκατέλειψε κι αυτή τον εαυτό της και αγκιστρώθηκε στον άλλο της το γιο. Αλλά και ο μεγάλος αδερφός του δεν του δίνει σημασία· κοιτάει τη ζωούλα του. Γι΄ αυτόν, ο Μαξ είναι σαν να μην υπάρχει... Όμως ο Μαξ είναι παρών και έτοιμος για όλα! Είναι ο έφηβος με ειδικές δεξιότητες κι ανάγκες. Ευφυής, με χιούμορ, με φαντασία, με μπέσα. Με όρεξη για τη ζωή. Και είναι σίγουρος πως, όταν θέλεις κάτι πολύ, το καταφέρνεις!

Ανδριανή Πιέρρου (Επιμέλεια)


Ελένη Τσιάλτα

Ελένη Τσιάλτα (Μεταφραστής)

Γεννήθηκε το 1957 στη Ναύπακτο. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τρία χρόνια στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Ωδείου. Διδάσκει την ιταλική γλώσσα και ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Έχει τρία παιδιά.

Caroline Bongrand

Caroline Bongrand (Συγγραφέας)

Η Καρολίν Μπονγκράν άρχισε να γράφει στα δεκαπέντε της, κείμενα μικρά, 10-15 σελίδων, σε μια μεταχειρισμένη γραφομηχανή. Σήμερα έχει στο ενεργητικό της αρκετά επιτυχημένα μυθιστορήματα και συνεργάζεται με πολλά περιοδικά, καθώς και με την τηλεόραση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
156
Διαστάσεις:
21χ14
Βάρος:
0.291 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση