Φθινοπωρινά στολίδια για τα παράθυρα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Φθινοπωρινά στολίδια για τα παράθυρα

Από φυσικά υλικά και χαρτί

Ursula Ritter

7.00€ -11% 6.23€

Το βιβλίο "Φθινοπωρινά στολίδια για τα παράθυρα" καθοδηγεί βήμα βήμα το νηπιαγωγό, το δάσκαλο αλλά και τους γονείς να διδάξουν στα παιδιά αυτή τη γοητευτική χειροτεχνική δραστηριότητα που είναι οι ζωγραφιές στα παράθυρα, στους καθρέφτες αλλά και σε κάθε είδους υλικό που μπορεί να αποτελέσει επιφάνεια εργασίας. Τα παράθυρα του παιδικού δωματίου και της σχολικής τάξης μπορούν να ομορφύνουν από τα χέρια των ίδιων των παιδιών και να γίνουν πηγές θετικής ενέργειας και καλής διάθεσης για όλη τη χρονιά. Μέσα από κάθε κατασκευή-παιχνίδι, τα παιδιά διδάσκονται την ασφαλή χρήση των μέσων και των υλικών, ενώ παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα τα κάνει να νιώθουν υπέροχα.
Η γοητεία που ασκεί στα παιδιά το να βουτούν τα δάχτυλά τους σε μπογιές και χρώματα και να βάφουν αξιοποιείται σ` αυτό το βιβλίο με σχεδόν επαγγελματικό τρόπο.
Οι σαφείς οδηγίες και τα πατρόν που περιέχονται στο βιβλίο συμβάλλουν στην ευκολότερη ολοκλήρωση κάθε δημιουργίας.
Το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για κάθε παιδαγωγό της προσχολικής ηλικίας και του δημοτικού σχολείου, αλλά και για κάθε ενήλικα που επιθυμεί να αξιοποιήσει δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες με το παιδί του.

Χριστίνα Βρυζάκη (Μεταφραστής)


Μάγδα Κλαυδιανού (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
34
Διαστάσεις:
25x18
Βάρος:
0.289 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση