Φροντιστήριο στο σπίτι: Μαθηματικά B' Γυμνασίου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Φροντιστήριο στο σπίτι: Μαθηματικά B' Γυμνασίου

Βιντεομαθήματα σύμφωνα με την ύλη του σχολικού βιβλίου

40.00€ -11% 35.60€

Η ύλη του κάθε σχολικού έτους καλύπτεται από 2 τόμους. Ο κάθε τόμος περιέχει από 10 έως 13 DVD, με 15 ώρες ποιοτικής διδασκαλίας και περίπου 325 μαθήματα μέσα από την ύλη του σχολικού βιβλίου. Συνολικά οι 2 τόμοι καλύπτουν όλη την ύλη της σχολικής χρονιάς και περιέχουν 650 βιντεομαθήματα, 30 ώρες διδασκαλίας σε 20 έως 25 DVD. Διαθέτουμε λοιπόν 6 τόμους: 2 για κάθε τάξη του Γυμνασίου.
Ο έμπειρος καθηγητής της εικονικής τάξης των DVD αναλύει κι εξηγεί βήμα-βήμα και με απλό, κατανοητό και μεθοδικό τρόπο την ύλη του νέου σχολικού βιβλίου, λύνοντας τις απορίες του μαθητή σχετικά με την θεωρία, τις ασκήσεις και τις εξετάσεις των Μαθηματικών. Τέρμα πια η αποστήθιση της θεωρίας χωρίς ουσιαστική κατανόηση. Μ’ αυτήν την σειρά ο μαθητής παρακολουθεί, ακούει και συμμετέχει, βλέποντας τα μαθήματα στον υπολογιστή ή στο DVD-Player της τηλεόρασης. Έτσι η μελέτη στο σπίτι δεν είναι πια κουραστική και βαρετή αλλά αποτελεί ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των Μαθηματικών.
Η παρούσα σειρά είναι η μοναδική ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια Μαθηματικών στην Ελλάδα κι επί το πλείστον αποτελεί πολύτιμο επίτευγμα στον εκπαιδευτικό χώρο κι απαραίτητο εγχειρίδιο για κάθε μαθητή. Αυτή η πρωτοποριακή και μεθοδική Μαθηματική εγκυκλοπαίδεια βιντεομαθημάτων έχει σκοπό να κάνει τον μαθητή ν’ αγαπήσει ακόμα περισσότερο τα Μαθηματικά.
Η σειρά αυτών των βιντεομαθημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα στην καθημερινή μελέτη του μαθητή, ως μαθηματική εγκυκλοπαίδεια αλλά και για την προετοιμασία των εξετάσεων. Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα διδακτικής.

Εκδότης:
Τόμος:
2 από 2
Βάρος:
0.8 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση