Φόρμα ζωής
zoom in

[...] Η "Φόρμα ζωής", η φυσική μέθοδος μόνιμου αδυνατίσματος που στηρίζεται στους κύκλους του σώματος, αποδεικνεύει, ότι δεν μετρά μόνο το τί τρώμε, αλλά και το πότε και πώς το τρώμε, αποτελεί τη μοναδική λύση για όσους θέλουν τέλεια εμφάνιση και υγεία. [...]

Γιώργος Μπαρουξής (Μεταφραστής)


Νέστορας Γ. Χούνος (Επιμέλεια)


Harvey Diamond (Συγγραφέας)

Ο Χάρβεϊ Ντάιαμοντ έχει διδάξει διατροφική επιστήμη στο Ινστιτούτο Ολιστικών Μελετών, στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Έχει πάρει το ανώτατο πτυχίο του Αμερικανικού Κολεγίου Επιστήμης της Υγείας στο Όστιν του Τέξας, έχει διδάξει στο ίδιο ίδρυμα, και είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους ομιλητές σεμιναρίων πάνω στο θέμα της υγιεινής διατροφής. Είναι παντρεμένος με την Μέριλιν Ντάιαμοντ. Το ζευγάρι κατοικεί στη νότια Καλιφόρνια, μαζί με τα τρία παιδιά του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Marilyn Diamond (Συγγραφέας)

Η Μέριλιν Ντάιαμοντ έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με εξαιρετικές διακρίσεις, και έχει πτυχίο διατροφικής συμβουλευτικής από το Αμερικανικό Κολέγιο Επιστήμης της Υγείας. Είναι διευθύντρια του Ινστιτούτου Θρεπτικής Οικιακής Μαγειρικής, και διδάσκει συνδυάζοντας την υγιεινή μαγειρική με τις διεθνείς γαστρονομικές μεθόδους. Είναι παντρεμένη με τον Χάρβεϊ Ντάιαμοντ. Το ζευγάρι κατοικεί στη νότια Καλιφόρνια, μαζί με τα τρία παιδιά του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
336
Διαστάσεις:
20χ14
Βάρος:
0.454 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση