Φλώρινα: πύλη των Βαλκανίων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Φλώρινα: πύλη των Βαλκανίων

Αξονική τομογραφία του νομού

Συλλογικό έργο

Βλάσης Βλασίδης

Ελένη Γ. Γαβρά

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βλάσης Βλασίδης (Συγγραφέας)

Ο Βλασίδης Βλάσης σπούδασε Ιστορία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στην ίδια σχολή πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές και εκπόνησε τη διατριβή του. Έχει λάβει πολλές υποτροφίες με σημαντικότερη εκείνη του German Marshall Fund. Δημοσίευσε πολλά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά για την περίοδο του Μεσοπολέμου. Μετέχει στην εκδοτική ομάδα του www.macedonian-heritage.gr. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και διδάσκει ιστορία των βαλκανικών μέσων ενημέρωσης στο τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ελένη Γ. Γαβρά (Συγγραφέας)

Η Ελένη Γ. Γαβρά είναι αρχιτέκτονας, Δρ. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νικόλαος Α. Ζάικος (Συγγραφέας)

Ο Νίκος Ζάικος είναι επίκουρος καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιάννης Σ. Μπέτσας

Γιάννης Σ. Μπέτσας (Συγγραφέας)

Ο Γιάννης Μπέτσας είναι φιλόλογος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Από το 2003 διδάσκει ως ειδικός επιστήμονας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας. Ασχολείται ερευνητικά με την ιστορική εξέλιξη της ελληνικής εκπαίδευσης και των παιδαγωγικών ιδεών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκος Χ. Βαρσακέλης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ιωάννης Σ. Κολιόπουλος (Επιμέλεια)

Ο Ιωάννης Κολιόπουλος είναι καθηγητής της Ιστορίας των Νεοτέρων Χρόνων στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ιάκωβος Δ. Μιχαηλίδης

Ιάκωβος Δ. Μιχαηλίδης (Επιμέλεια)

Ο Ιάκωβος Δ. Μιχαηλίδης είναι επίκουρος καθηγητής νεότερης και σύγχρονης ιστορίας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα, έως σήμερα, ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη μελέτη των διαβαλκανικών σχέσεων, με επίκεντρο τον χώρο της γεωγραφικής Μακεδονίας (19ος - 20ος αιώνας). Είναι συγγραφέας της μονογραφίας "Σωτήριος Γκοτζαμάνης: ο άνθρωπος, ο πολιτικός, ο μύθος" (Θεσσαλονίκη, 2001) και "Μετακινήσεις σλαβόφωνων πληθυσμών (1912-1930): Ο πόλεμος των στατιστικών" (Αθήνα, 2003). Είναι επίσης συνεπιμελητής του συλλογικού έργου "Ταυτότητες στη Μακεδονία" (Αθήνα, 1997).


Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
383
Διαστάσεις:
30x22
Βάρος:
1.404 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση