Φίλες του καλοκαιριού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Φίλες του καλοκαιριού

Μυθιστόρημα

Judy Blume

Η Βικτόρια αναστατώνεται ακούγοντας τα συνταρακτικά νέα της Κέιτλιν. Οι δυο φίλες έχουν καιρό να μιλήσουν κι αυτό το τηλεφώνημα ανακαλεί στη μνήμη της Βικτόρια αλησμόνητες στιγμές από τα καλοκαίρια που πέρασαν στο Βίνγιαρντ.
Αφετηρία της ιστορίας η γνωριμία του καλοκαιριού· ωστόσο ορόσημο στις εξελίξεις ο γάμος της Κέιτλιν με τον τελευταίο άντρα που θα φανταζόταν ποτέ η Βικτόρια. Το παρελθόν ζωντανεύει, η φιλία δοκιμάζεται. Κι όλα διαδραματίζονται σ΄ ένα σκηνικό που ξεδιπλώνεται από το μαγευτικό νησί του Βίνγιαρντ και, περνώντας από το Παρίσι, τη Βαρκελώνη, τη Βενετία, φτάνει ως τη Νέα Υόρκη και το πολύβουο Μανχάταν, διατρέχοντας τη ζωή των φιλενάδων του καλοκαιριού από τα δώδεκά τους χρόνια μέχρι την ωριμότητα.

Άννα Παπασταύρου

Άννα Παπασταύρου (Μεταφραστής)


Judy Blume

Judy Blume (Συγγραφέας)

Η Τζούντι Μπλουμ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Αμερικανίδες συγγραφείς. Το 2004 τιμήθηκε με το Μετάλλιο του Εθνικού Ιδρύματος Βιβλίου για τη συνεισφορά της στα αμερικανικά γράμματα. Είναι η πρώτη συγγραφέας στη λίστα των μπεστ σέλερ των "Times" της Νέας Υόρκης αγαπημένων βιβλίων για νέους, καθώς και μυθιστορημάτων για ενήλικες. Τα έργα της έχουν μεταφραστεί σε 28 γλώσσες και κάθε μήνα λαμβάνει χιλιάδες γράμματα από αναγνώστες κάθε ηλικίας, οι οποίοι μοιράζονται μαζί της τα αισθήματα και τις ανησυχίες τους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
493
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.739 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση