Φενγκ Σούι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Φενγκ Σούι

Εναρμονίστε τον εσωτερικό με τον εξωτερικό σας χώρο

Shen Zaihong

Η Ζάιχονγκ Σεν, ειδικός του φενγκ σούι -του αρχαίου κινεζικού τρόπου διαρρύθμισης του χώρου μες στον οποίο ζούμε, θα σας βοηθήσει μέσα από αυτό τον πρακτικό οδηγό να αποκτήσετε τύχη στη ζωή - τις σχέσεις και την καριέρα σας, ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις οδηγίες για την εφαρμογή των αρχών του φενγκ σούι στο περιβάλλον σας.
- Απλοί αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσετε το τσι - την κοσμική δύναμη της ζωής.
- Τοποθέτηση και διόρθωση σημαντικών στοιχείων του σπιτιού, όπως είναι οι πόρτες, τα παράθυρα, οι σκάλες και τα δωμάτια.
- Προτάσεις για διακόσμηση -από τα κατάλληλα χρώματα για τα διάφορα δωμάτια, μέχρι τα φυτά εσωτερικού χώρου και τους καθρέφτες.
- Λύσεις για την εξισορρόπηση των γιν (θηλυκών) και γιανγκ (αρσενικών) υλικών, που θα φέρουν την αρμονία σε κάθε δωμάτιο.
- Έγχρωμες φωτογραφίες και εικονογραφημένα σχέδια για τα κλειδιά του φενγκ σούι.

Μαρία Αποστολοπούλου (Επιμέλεια)


Μαρούλα Κόντη (Μεταφραστής)


Shen Zaihong

Shen Zaihong (Συγγραφέας)

H Zaihong Shen είναι πολιτισμική ανθρωπολόγος, γνώστρια του φενγκ σούι, αρχιτέκτονας και ζωγράφος. Αρχίζοντας την καριέρα της ως αρχιτέκτονας στην Κίνα, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μελέτη του ταοϊσμού, του βουδισμού και της αρχαίας κινέζικης λογοτεχνίας. Οι μελέτες αυτές την ενέπνευσαν στην παρουσίαση των τεχνικών των αρχαίων Κινέζων σεξολόγων, έτσι ώστε να επωφεληθούν οι σύγχρονοι εραστές. Η Shen είναι κάτοχος διπλώματος αρχιτεκτονική, αλλά οι σπουδές της καλύπτουν και τους κλάδους διεθνών οικονομικών σπουδών καθώς και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Έχει παρουσιαστεί συχνά στην αμερικανική τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και έχει γράψει άρθρα σχετικά με το φενγκ σούι και τον κινέζικο πολιτισμό. Ζει στη Νέα Υόρκη, όπου διευθύνει την Γκαλερί Φενγκ Σούι, ειδική στη διερεύνηση πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Ανατολής και Δύσης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
192
Διαστάσεις:
24x19
Βάρος:
0.605 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση