Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου 1929-2004
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου 1929-2004

75 γαλανόλευκα χρόνια

Στάθης Αρβανίτης

12.72€ -26% 9.41€

Η πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους τελικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον Ιούνιο του 2004 είναι άξια θαυμασμού και αναγνώρισης.
Η συμμετοχή της Εθνικής στους τελικούς είναι η αρχή μεγάλων υποχρεώσεων για όλους αυτούς που περιβάλλουν και ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι χαρές και τα συγχαρητήρια τελείωσαν και τώρα η συμμετοχή της ομάδας πρέπει να γίνει το κίνητρο για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου μας.
Δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. Κράτος, ομοσπονδία, παράγοντες, προπονητές και παίκτες έχουν την ευθύνη νέων δρόμων με καλύτερη προοπτική, ώστε το ποδόσφαιρό μας να βαδίσει με επιτυχία στο μέλλον.
Μη χάσουμε τις ευκαιρίες, όπως το 1970 και το 1994.
[...] (από τον πρόλογο)

Στάθης Αρβανίτης (Συγγραφέας)

O Στάθης Aρβανίτης γεννήθηκε στην Aθήνα το 1935. Σπούδασε νομικά και δικηγόρησε επί σαράντα χρόνια. Oπαδός και μέλος του ερασιτέχνη Oλυμπιακού από τους παλαιότερους. Aσχολήθηκε με τα στατιστικά στοιχεία του Oλυμπιακού, μαζεύοντας πληροφορίες από τα περιοδικά και τον Tύπο της εποχής. Δημιούργησε το πληρέστερο καρτελοθέσιο όλων των επίσημων αγώνων του Oλυμπιακού και κατέγραψε τις ζωντανές εμπειρίες από την παρακολούθηση αγώνων του Θρύλου ανελλιπώς από το 1945 έως σήμερα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
101
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.245 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση