Επιστροφή στη γνησιότητα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Επιστροφή στη γνησιότητα

Η ζωή, είναι πολύ σύντομη για να μην έχεις σήμερα τη γνήσια χριστιανική εμπειρία!

Bob George

4.54€

Για κάθε ακμαίο, ικανοποιημένο χριστιανό, φαίνεται πως υπάρχουν εννιά που, παρά τις καλές τους προσπάθειες, συνεχίζουν να νιώθουν τελματωμένοι, στάσιμοι ή εξαντλημένοι. Άραγε γιατί;
Όπως τόσοι πολλοί χριστιανοί, ο συγγραφέας του βιβλίου άρχισε τη χριστιανική ζωή σαγηνευμένος από το μήνυμα της σωτηρίας για να καταλήξει μετά από χρόνια απογοητευμένος κι ανικανοποίητος στη χριστιανική του πορεία.
Αντλώντας από τους δικούς του αγώνες, αλλά και την πείρα άλλων χριστιανών, φτάνει στην καρδιά του προβλήματος. Αντιμετωπίζει το ερώτημα, του γιατί τόσοι πολλοί χριστιανοί ενώ αρχίζουν ως ενθουσιώδεις πιστοί φτάνουν αργότερα να αρκούνται στη χλιαρότητα και τον τυπικισμό. Με το προσγειωμένο του ύφος ο συγγραφέας μας δείχνει το δρόμο πίσω στον αυθεντικό χριστιανισμό.

Bob George

Bob George (Συγγραφέας)

Ο Bob George, συγγραφέας πολλών βιβλίων βιβλικής μελέτης, είναι ιδρυτής και πρόεδρος των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Μαθητείας. Είναι επίσης, σύμβουλος και δάσκαλος στο καθημερινό πρόγραμμα βιβλικής συμβουλευτικής "Άνθρωποι προς ανθρώπους" που μεταδίδεται δορυφορικά σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αμερικής.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Πειραιάς
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
234
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.284 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση