Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα στα Πανεπιστήμια της Κύπρου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα στα Πανεπιστήμια της Κύπρου

Συλλογικό έργο

Κωνσταντίνος Κότιος

Χρήστος Ταουσάνης

Το βιβλίο ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ αποτελεί την πρώτη σύνθετη βιβλιογραφική προσπάθεια ενημέρωσης των Ελλήνων υποψηφίων για τις σπουδές στην Κύπρο, η οποία βασίζεται επακριβώς στα δεδομένα και τα τμήματα του μηχανογραφικού της Κύπρου. Οι συγγραφείς του Βιβλίου είναι μέλη της επιστημονικής ομάδας της εταιρείας συμβούλων εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας EMPLOY. Ο κ. Καλόγηρος είναι εκπαιδευτικός-ερευνητής σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και συνεργάτης της εταιρείας EMPLOY με συστηματική ερευνητική δραστηριότητα σε γενικότερα θέματα εκπαίδευσης. Οι κκ Κότιος Κωνσταντίνος - Ταουσάνης Χρήστος είναι σύμβουλοι σταδιοδρομίας και υποψήφιοι Διδάκτορες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγγραφείς της σειράς βιβλίων-οδηγών σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Έχουν διατελέσει κεντρικοί εισηγητές σε δεκάδες ενημερωτικές διαλέξεις για θέματα σπουδών ενώ έρευνες και άρθρα τους έχουν δημοσιευθεί σε πλήθος Μ.Μ.Ε. Το παρόν βιβλίο εμπεριέχει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο μαθητή - φοιτητή που σκοπεύει να σπουδάσει στην Κύπρο αλλά και για υποψηφίους Πανελληνίων που επιθυμούν να καταθέσουν μηχανογραφικό και στην Κύπρο παράλληλα με το μηχανογραφικό των Πανελληνίων. Επιπρόσθετα, αποτελεί χρηστικό εργαλείο για συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, στελέχη ΚΕΣΥΠ / ΓΡΑΣΕΠ αλλά και εκπαιδευτικούς σε φροντιστήρια και σχολεία που ασχολούνται με την ενημέρωση και τη συμβουλευτική των μαθητών.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Κωνσταντίνος Κότιος

Κωνσταντίνος Κότιος (Συγγραφέας)

Ο Κωνσταντίνος Κότιος είναι σύμβουλος σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και Διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διετέλεσε Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγραμμάτων Ε.Π. στον ιδιωτικό τομέα για πολλά έτη και ακαδημαϊκός συνεργάτης-επιμορφωτής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι στέλεχος Σ.Ε.Κ. και πιστοποιημένος επιμορφωτής του Εθνικoύ Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της International Association for Educational and Vocational Guidance. Αρθρογραφεί συστηματικά σε γνωστά Μ.Μ.Ε., έχει δώσει εκατοντάδες διαλέξεις σε όλη την Ελλάδα για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και έχει εκπαιδεύσει πλήθος νέων συμβούλων σταδιοδρομίας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χρήστος Ταουσάνης

Χρήστος Ταουσάνης (Συγγραφέας)

Ο Χρήστος Ταουσάνης είναι σύμβουλος σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY και Διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Διετέλεσε Επιστημονικός Διευθυντής Προγράμματος στη Δημοτική Εταιρεία Επαγγελματικής Κατάρτισης & Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης επί τετραετία ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης. Έρευνες και αρθρογραφία του έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα, διαδικτυακά και τηλεοπτικά Μ.Μ.Ε. Είναι στέλεχος Σ.Υ.Υ. του Εθνικoύ Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της International Association for Educational and Vocational Guidance, εισηγητής σε θέματα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας σε πλήθος φορέων και στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αποφοίτων του Α.Π.Θ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βασίλης Καλόγηρος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
168
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.363 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση