Επενδυτές χωρίς σύνορα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Επενδυτές χωρίς σύνορα

Πώς να επενδύσετε με ασφάλεια στις αναπτυγμένες αγορές

Βασίλης Παζόπουλος

17.00€ -10% 15.30€

Γραμμένο από έναν επενδυτή που τόλμησε να κολυμπήσει με επιτυχία στα βαθιά αυτά νερά, το βιβλίο είναι ένας σύντομος και περιεκτικός οδηγός για τον αρχάριο που θα τολμήσει να κάνει το αυτονόητο -να υπερπηδήσει τα στενά όρια της εγχώριας, προβληματικής οικονομίας και να ανοίξει τα πανιά του σε αγορές που προσφέρουν πραγματικές ευκαιρίες.

Ο αναγνώστης θα μάθει να οριοθετεί ο ίδιος το επενδυτικό του πλάνο, με βάση το μέγεθος του ρίσκου και τις αντοχές του σε μια ενδεχόμενη απώλεια. Θα μάθει να αξιολογεί εταιρίες με αντικειμενικά κριτήρια και όχι σύμφωνα με ψιθύρους και φήμες. Να θέτει βατούς κι όχι ανέφικτους στόχους και να εκτιμά τα δεδομένα με καθαρή ματιά κι όχι με παρωπίδες. Έτσι, θα καταφέρει όχι μόνο να επιβιώσει απέναντι στους "μεγαλοκαρχαρίες" του παγκόσμιου επενδυτικού γίγνεσθαι, αλλά και να αποκτήσει συγκριτικά πλεονεκτήματα απέναντί τους.

Το βιβλίο αυτό είναι ένας πολύτιμος οδηγός για τους επενδυτές εκείνους που θέλουν να "περάσουν στην επίθεση", οργανώνοντας συστηματικά την άμυνά τους με συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες μεθόδους.

Βασίλης Παζόπουλος

Βασίλης Παζόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Βασίλης Παζόπουλος γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Σπούδασε χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Σήμερα δραστηριοποιείται ως χρηματιστηριακός αναλυτής, με ειδικότητα τις αγορές του εξωτερικού. Είναι ιδρυτικό μέλος του GreekTrader, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί στο capital.gr .
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
432
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.902 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση