Ένας ξένος στη Σοκολατοχώρα
zoom in
5.50€ -10% 4.95€

Ο Τάκης Σοκολατάκης και η Τούλα Γκοφρετούλα είναι δύο παιδάκια που μένουν στη Σοκολατοχώρα. Είναι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους. Μια μέρα γίνεται πραγματικότητα το μεγάλο τους όνειρο: να πάνε βόλτα στο σοκολατοπάρκο χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους. Τότε αρχίζει η περιπέτειά τους… Τι γίνεται όταν τα παιδιά δεν ακούνε τις συμβουλές των μεγάλων; Ποιος είναι αυτός ο ξένος που τα πλησιάζει; Τι επιδιώκει; Πώς αντιδρούν τα παιδιά; Ένα φανταστικό παραμύθι που ενώνει τον μύθο με την πραγματικότητα.

Καλλιόπη Σαριδάκη (Συγγραφέας)

Η Καλλιόπη Σαριδάκη μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και ζει. Γεννηθείσα το 1990, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Επιστημών Αγωγής. Αποφοίτησε το 2012, λαμβάνοντας πτυχίο με βαθμό 8,32 (Λίαν καλώς). Συμμετέχει σε πολλά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με αυτισμό. Το παραμύθι "Ένας ξένος στη Σοκολατοχώρα" αποτελεί την πρώτη της συγγραφική δουλειά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαριλένα Τρυπιδάκη (Συγγραφέας)

Η Μαριλένα Τρυπιδάκη μεγάλωσε στον Κρουσώνα Ηρακλείου Κρήτης όπου και ζει. Γεννηθείσα το 1990, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Επιστημών Αγωγής. Αποφοίτησε το 2012, λαμβάνοντας πτυχίο με βαθμό 8,71 (Άριστα). Συμμετέχει σε πολλά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με αυτισμό. Το παραμύθι "Ένας ξένος στη Σοκολατοχώρα" αποτελεί την πρώτη της συγγραφική δουλειά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Διονύσης Καραβίας (Εικονογράφος)

Ο Διονύσης Καραβίας ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Δοξιάδη. Τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό κόμικς, γρήγορα όμως τον κέρδισαν τα παιχνίδια. Για τριάντα και πλέον χρόνια σχεδίασε επινόησε και εικονογράφησε επιτραπέζια παιχνίδια και παζλς. Συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρίες παιδικών ταινιών Disney, Warner Bros, Nickelodeon, Fox κ.ά. Το 2002 βραβεύτηκε από την Disney για την καλλιτεχνική του δουλειά. Τα τελευταία χρόνια στράφηκε στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων και έχει ήδη κοσμήσει πάνω από εκατό παιδικά παραμύθια και εκπαιδευτικά βιβλία για μικρά παιδιά. Έχει εκδώσει δύο βιβλία με κείμενα και εικονογράφηση δική του, "Οι Άθλιοι του Ηρακλή" και "Ομήρου Ιλιάδα".


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
64
Διαστάσεις:
20.8x13.7
Βάρος:
0.109 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση