Εκτίμηση του κόστους θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ που βαρύνει τους πάσχοντες
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εκτίμηση του κόστους θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ που βαρύνει τους πάσχοντες

Βίκτωρ Παπαγιαννόπουλος

50.00€ -10% 45.00€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9786188004924

 • Κατηγορίες:

  Ιατρική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2001

 • Εκδότης

  Vipapharm

Το βιβλίο αυτό είναι μια ολοκληρωμένη, υπεύθυνη και επιστημονικά τεκμηριωμένη εκτίμηση του κόστους θεραπείας της πάθησης του σακχαρώδη διαβήτη 2, που βαρύνει τους πάσχοντες. Απευθύνεται σε κάθε πολίτη (διαβητικό και μη) που θέλει επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία για το κόστος του σακχαρώδη διαβήτη. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους υγειονομικούς (ιατρούς, φαρμακοποιούς κ.λ.π.) και γενικά επιστήμονες που ασχολούνται με τον διαβήτη. Απολύτως απαραίτητο για τους εκάστοτε υπουργούς υγείας και πρόνοιας.

Πρόκειται για την πρώτη διεθνώς πραγματοποιημένη επιστημονική έρευνα και μελέτη σχετικά με το κόστος μιας πάθησης, το οποίο βαρύνει τους ίδιους τους πάσχοντες και τις οικογένειες τους.

Η μεθοδολογία της συγκεκριμένης έρευνας είναι πρωτοποριακή, επίπονη, αλλά η μόνη αξιόπιστη και αποτελεί οδηγό για κάθε επιστήμονα, που στο μέλλον ασχοληθεί σοβαρά για την εκτίμηση του κόστους μια οποιασδήποτε πάθησης που βαρύνει τους ίδιους τους πάσχοντες.

Βίκτωρ Παπαγιαννόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Δρ. Βίκτωρας Γ. Παπαγιαννόπουλος γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη. Γιος του υποστρατήγου Γεωργίου Β. Παπαγιαννόπουλου, καταγόμενου από την Τρίπολη Αρκαδίας. Σπουδές: 1. Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης (1988) της οποίας υπήρξε και σημαιοφόρος, 2. Πτυχιούχος Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1992), 3. Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών (1993), 4. Κάτοχος Μ.Δ.Ε. "Καλλυντικά - Κοσμητολογία" στον Τομέα Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1997). Παρακολούθησε επίσης σεμινάρια ομοιοπαθητικής (1996) και 5. Κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2001). Διευθύνει από το 1994 Φαρμακείο στην περιοχή του Δήμου Ζωγράφου στην Αθήνα και παράλληλα από το 2001 τον εκδοτικό οίκο "VIPAPHARM", που δημοσιεύει επιστημονικές εργασίες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
266
Διαστάσεις:
30x21
Βάρος:
0.869 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση