Εκ βαθέων...
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εκ βαθέων...

Από το Α έως το Ω

Άρης Σπηλιωτόπουλος

Η Ελλάδα εισήλθε στον 21ο αιώνα με μια αντίφαση: Απ` τη μια, οι δομές του κράτους πιέζονται να προσαρμοστούν στις ευρωπαϊκές, απ` την άλλη, η κοινωνία αντιμετωπίζει συσσωρευμένα προβλήματα και αυξημένες ανάγκες που απορρέουν από το χθες.
Τα ερωτήματα είναι πολλά. Οι απορίες κοινές.
-Πώς μπορούμε να κάνουμε άλμα ποιότητας και δημιουργίας, ώστε να συναντήσουμε την Ευρώπη;
-Ποιο είναι το νέο αναπτυξιακό μας όραμα;
-Ποια προϊόντα θα αναπτύξουμε με συγκριτικό οικονομικό πλεονέκτημα, ώστε να ανταποκριθούμε στο ανταγωνιστικό περιβάλλον;
-Τι σημαίνει πολιτική;
-Πώς μπορούμε ν` αλλάξουμε τα πράγματα;
-Τι είναι συντήρηση και τι πρόοδος;
-Πώς φτάνουμε στη Συμμετοχική Δημοκρατία και την Ελεύθερη Κοινωνία;
-Πώς θα χτίσουμε την καλύτερη Ελλάδα που υπάρχει στο μυαλό, την ψυχή και τα όνειρά μας;
Ακούω, συζητώ, σκέφτομαι, αναζητώ, επιλέγω, δρω.
Πιστεύω στη σύνεση, τη συναίνεση, τη σύνθεση.

Άρης Σπηλιωτόπουλος

Άρης Σπηλιωτόπουλος (Συγγραφέας)

-Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1966. -Απεφοίτησε από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσια Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών (1985 - 1989). -Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου CITY του Λονδίνου με πτυχίο Masters στην Πολιτική Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (1990 - 1992). Τίτλος μεταπτυχιακής εργασίας: "Η πολιτική επικοινωνία και διαφήμιση των ελληνικών πολιτικών κομμάτων στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις 1989 - 1990". -Υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. -Διακρίθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. -Εισηγητής σε θέματα επικοινωνίας στο συνέδριο της Εκπαιδευτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο (1990). -Διετέλεσε εκπρόσωπος του Φοιτητικού Συλλόγου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (1985 - 1989). -Στέλεχος της ΜΑΚΙ, της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας. -Ομιλεί και γράφει Αγγλικά και Ιταλικά. -Δίδαξε Πολιτική Επικοινωνία, ειδικά θέματα Επικοινωνίας, Πολιτικές Επιστήμες και Έρευνα Αγοράς στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μάρκετινγκ στον Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Οργανισμό (1992 - 1993). -Συμμετείχε σε πολλά επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. -Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. -Διετέλεσε Διευθυντής της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας (1994 - 1996). -Ορίσθη Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας (Απρίλιος 1997). -Εξελέγει Βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές της 9ης Απριλίου 2000.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
330
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.404 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση