Εκ βαθέων - De Profundis: Μεταφυσική αλληλογραφία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εκ βαθέων - De Profundis: Μεταφυσική αλληλογραφία

Βάσει των Διδαχών του πνευματικού Δασκάλου και σύγχρονου Έλληνα Χριστοκεντρικού Μύστη Νικολάου Α. Μαργιωρή (1913-1993), που συνέγραψε 145 εσωτερικά έργα και άφησε ατέρμονες προφορικές παρακαταθήκες

Κατσιάμπας, Ηλίας Λ.

15.21€ -11% 13.54€

Μια τολμηρή, πολυδιάστατη και αποκαλυπτική μεταφυσική αλληλογραφία έρχεται να καλύψει Εκ Βαθέων τους αναζητητές - μαθητές του Εσωτερισμού αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.
Σ` αυτή δίδεται όλη η αναγκαία εσωτερική υποδομή για κατανόηση και πρότυπο πνευματικό προβληματισμό - προσανατολισμό.
Παρέχεται αφειδώς η Πνευματική Αλήθεια, ασυμβίβαστα, και σ` όλες τις δυνατές διαβαθμίσεις της, παρουσιάζοντας Διεξόδους ΟΥΣΙΑΣ για κάθε άνθρωπο επί της Γης.
Σε 400 περίπου σελίδες πληθώρα αλλεπάλληλων, βαθέων και δυσαπάντητων διατυπωθέντων εσωτερικών ερωτημάτων βρίσκουν σαφείς απαντήσεις και εκτενέστατες σημαντικές αναλύσεις με σκοπό να φωτίσουν κάθε δυνατή πτυχή των προβαλλόμενων θεμάτων.
Όλες οι απαντήσεις είναι απόρροια των υπερβατικών ελληνοκεντρικών και χριστοκεντρικών βιωματικών προτύπων του σύγχρονου πνευματικού Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή (1913-1993, συνέγραψε πλέον των 145 έργων) παρουσιασθείσες μέσα από την γραφίδα του μαθητή του Ηλία Λ. Κατσιάμπα (συγγραφή 13 έργων).
Το παρόν σύγγραμμα ευελπιστεί να συμβάλει στην υπεύθυνη και Συνεπή Μεταφυσική Ενημέρωση (Αποκρυφολογική και Μυστικιστική) κατά Ν. Μαργιωρή καθώς και όλων των Μεγάλων του Πνεύματος.
Συνοδεύεται δε από τρεις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, βιογραφικά σημειώματα και σειρά links στα οποία φιλοξενούνται κατατοπιστικά εσωτερικά άρθρα πάνω στην Εσωτερική Θεραπευτική, την βαθύτερη όψη της Γιόγκα, την σχέση Δασκάλου μαθητή, τα ΜΜΕ κ.α.
Τέλος παρουσιάζεται εισήγηση - πρόταση για σύσταση Ιδρύματος Νικολάου Α. Μαργιωρή, ώστε σταδιακά να συλλεχθούν, διαφυλαχθούν και αναδειχθούν οι Απύθμενες Πνευματικές Παρακαταθήκες ενός Έλληνα Μύστη που έζησε στην εποχή μας και άφησε πρότυπες και εμπράγματες πνευματικές διδαχές - αξίες προς κατατόπιση - συστηματική παίδευση κάθε ενδιαφερόμενου και πιθανή μελλοντική αξιοποίηση για εαυτούς και αλλήλους.

Κατσιάμπας, Ηλίας Λ.

Κατσιάμπας, Ηλίας Λ. (Συγγραφέας)

Ο Ηλίας Λ. Κατσιάμπας γεννήθηκε το 1965 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όπου μεγάλωσε και διαμένει σήμερα. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ), έχει δημοσιογραφική θητεία οκτώ ετών και είναι εκδότης της καθημερινής τοπικής εφημερίδας των Τρικάλων "Η Έρευνα". Από νεαρότατη ηλικία εκδήλωσε έντονες εσωτερικές ανησυχίες γύρω από την αναζήτηση της ουσίας των πραγμάτων, του αληθινού νοήματος της ζωής. Ερεύνησε πολλά φιλοσοφικά συστήματα, μελέτησε όγκους βιβλίων Εσωτερισμού κάθε είδους, εποχής, χώρας, μέχρις ότου γνώρισε τον Έλληνα δάσκαλο του εσωτερισμού Νικόλαο Α. Μαργιωρή, στο πνευματικό έργο του οποίου διείδε την ουσιαστική γνώση, την υπέρτατη εμπράγματη αλήθεια. Έγινε μαθητής του, διδάχθηκε πρωτίστως την αμιγή Ράτζα Γιόγκα και έγινε κοινωνός πλήθους άλλων εσωτερικών γνώσεων σε ποικίλα θέματα (εσωτερικής φιλοσοφίας, εσωτερικής θεολογίας, μυστικισμού, αστρολογίας - αστροσοφίας, υπνωτισμού - ορθοψυχισμού, επιστημονικού πνευματισμού, εσωτερικής θεραπευτικής κ.λ.π.). Το Δεκέμβριο τού 1991 με την πλήρη παρότρυνση και άμεση εντολή του δασκάλου του ίδρυσε το Ομακοείο Τρικάλων, εκπαιδευτικό - πνευματικό κέντρο, όπου διδάσκονται μέχρι σήμερα όλα τα συστήματα της Γιόγκα (Μάντραμ, Κρίγια, Ράτζα, Κάρμα, Γκνάνι, Μπάκτι, Κουνταλίνη Γιόγκα), εσωτερική φιλοσοφία, εσωτερική θεραπευτική και γενικότερα εσωτερισμός (αποκρυφισμός και μυστικισμός). Ο συγγραφέας πιστεύει ακράδαντα στην ύπαρξη των εσωτερικών δυνάμεων του ανθρώπου, στην καλλιέργειά τους και στην ανάδυση - ενεργοποίησή τους. Πρεσβεύει επίσης και επισημαίνει την ύψιστη ανάγκη ευρείας διδασκαλίας της εσωτερικής παιδείας για τη δημιουργία υγιών και ισορροπημένων νόων και ενός αληθινά νέου πνευματικού ανθρώπου με αυτογνωσία, αυτοδυναμία, αυτονομία, διευρυμένο νου, διάθεση προσφοράς, απαλλαγμένου από υλιστικές μικρότητες και απωθημένα, κατάλληλου να συνταιριάξει και ν΄ ανταποκριθεί καλύτερα στα δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας, όπως και κάθε μελλοντικής εποχής της ανθρωπότητας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Έτος κυκλοφορίας:
2007
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
400
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.732 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση