Εισαγωγή στη βιοϊατρική τεχνολογία και ανάλυση ιατρικών σημάτων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εισαγωγή στη βιοϊατρική τεχνολογία και ανάλυση ιατρικών σημάτων

Διονύσης - Δημήτρης Κουτσούρης

Σωτήρης Α. Παυλόπουλος

Ανδριάνα Α. Πρέντζα

19.45€ -10% 17.51€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789604180264

 • Κατηγορίες:

  Δοκίμια

 • Έτος κυκλοφορίας

  2003

 • Εκδότης

  Τζιόλα

Διονύσης - Δημήτρης Κουτσούρης (Συγγραφέας)

Ο Διονύσης - Δημήτρης Κουτσούρης είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1995 είναι τακτικός καθηγητής στο ΕΜΠ και διευθυντής του εργαστηρίου Βιοϊατρικής Τεχνολογίας. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 ερευνητικά άρθρα και πάνω από 150 ανακοινώσεις σε συνέδρια. Υπήρξε πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Σωτήρης Α. Παυλόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Σωτήρης Παυλόπουλος σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Rutgers και την Ιατρική Σχολή Robert Wood Johnson στο New Jersey, Η.Π.Α. Το 1992 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Ελλάδα ως επιστημονικος συνεργάτης του Εργαστηρίου Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του ΕΜΠ σε θέματα Τηλεματικής Υγείας. Το 1995 κατέλαβε τη θέση του Ερευνητού Γ΄ στο Επιστημονικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ συμμετέχοντας σαν υπεύθυνος σε σημαντικά ευρωπαϊκά και εθνικά έργα έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα της Τηλεματικής υγείας. Σήμερα είναι ερευνητής Β΄ και εκτός των ερευνητικών του ασχολιών συμμετέχει στη διδασκαλία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ σε θέματα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Ιατρικής Πληροφορικής. Διαθέτει περισσότερες από 50 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Ανδριάνα Α. Πρέντζα (Συγγραφέας)

Η Ανδριάνα Πρέντζα σπούδασε Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Βιοϊατρική Τεχνολογία από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Βιοϊατρική Τεχνολογία του ΕΜΠ και του Πανεπιστημίου Πατρών. Το 2001 κατέλαβε τη θέση της Ερευνήτριας Δ στο Επιστημονικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ συμμετέχοντας σαν υπεύθυνη σε σημαντικά ευρωπαϊκά και διεθνή έργα Έρευνας και Ανάπτυξης στον τομέα της Τηλεματικής Υγείας. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 20 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
244
Διαστάσεις:
25x18
Βάρος:
0.756 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση