Εγχειρίδιο συνταγματικού δικαίου και θεσμών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εγχειρίδιο συνταγματικού δικαίου και θεσμών

Οργάνωση του κράτους: Ατομικές ελευθερίες: Διοίκηση: Υπάλληλοι

Παναγιώτης Ε. Πουλής

28.00€ -11% 24.92€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789603018773

 • Κατηγορίες:

  Νομική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2004

 • Εκδότης

  Σάκκουλας Εκδόσεις Α.Ε.

Μετά τη σύντομη εξάντληση της δεύτερης, θεωρήσαμε αναγκαία την παρούσα τρίτη έκδοση στο "Εγχειρίδιο συνταγματικού δικαίου και θεσμών".
Εύλογη κατέστη και η ανάγκη βελτιώσεων και αλλάγων ιδιαίτερα στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και ειδικότερα στην όλη δομή του τόμου.
Προστέθηκαν επίσης και νέα κεφάλαια με ενημερωτικά στοιχεία πάνω σε πρόσφατες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις αλλά και βιβλιογραφική ενημέρωση.
Ελήφθησαν επίσης υπόψη και οι απαιτήσεις των φοιτητών για το πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση σε ορισμένα μέρη του βιβλίου.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνω στις Εκδόσεις Σάκκουλα για την καλαίσθητη εμφάνιση του βιβλίου.
(Αλεξανδρούπολη, Μάιος 2004, Παναγιώτης Ε.Πουλής)

Παναγιώτης Ε. Πουλής (Συγγραφέας)

Ο Παναγιώτης Ε. Πουλής γεννήθηκε στο Μεσολλόγι το 1936, όπου και περάτωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Παλαμαϊκή Σχολή Μεσολογγίου. Σπούδασε νομικές και πολιτικές επιστήμες, καθώς και κοινοτικό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στα Πανεπιστήμια Παρισίων (Paris I Pantheon - Sorbonne) και (Paris II Pantheon - Assass). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris II και απέκτησε από το ίδιο πανεπιστήμιο το Διδακτορικό του δίπλωμα στα νομικά το Φεβρουάριο του 1985. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Ταχ. Σχολής Αθηνών, της Ecole Nationale Superieure des Postes et Telecommunications Γαλλίας και διπλωματούχος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Paris - Sorbonne. Υπήρξε ανώτερο στέλεχος του δημοσίου οργανισμού ΕΛΤΑ. Από το 1981 διδάσκει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό και έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
325
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.619 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση