Εγχειρίδιο συνταγματικού δικαίου και θεσμών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εγχειρίδιο συνταγματικού δικαίου και θεσμών

Οργάνωση του κράτους, ατομικές ελευθερίες, διοίκηση, υπάλληλοι

Παναγιώτης Ε. Πουλής

Το παρόν βιβλίο συμπεριλαμβάνει όλες τις αναθεωρηθείσες διατάξεις του Συντάγματος 1975/1986/2001 και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της επιστήμης για έρευνα και διδασκαλία.
Ο συστηματικός και μεθοδικός τρόπος κατάταξης της ύλης και της ανάπτυξης των θεμάτων, εξυπηρετεί φοιτητές και σπουδαστές όλων των ανωτάτων και ανωτέρων σχολών, αλλά και όλους εκείνους που λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς ή άλλου είδους εξετάσεις στο Δημόσιο.

Παναγιώτης Ε. Πουλής (Συγγραφέας)

Ο Παναγιώτης Ε. Πουλής γεννήθηκε στο Μεσολλόγι το 1936, όπου και περάτωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Παλαμαϊκή Σχολή Μεσολογγίου. Σπούδασε νομικές και πολιτικές επιστήμες, καθώς και κοινοτικό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στα Πανεπιστήμια Παρισίων (Paris I Pantheon - Sorbonne) και (Paris II Pantheon - Assass). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris II και απέκτησε από το ίδιο πανεπιστήμιο το Διδακτορικό του δίπλωμα στα νομικά το Φεβρουάριο του 1985. Είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Ταχ. Σχολής Αθηνών, της Ecole Nationale Superieure des Postes et Telecommunications Γαλλίας και διπλωματούχος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Paris - Sorbonne. Υπήρξε ανώτερο στέλεχος του δημοσίου οργανισμού ΕΛΤΑ. Από το 1981 διδάσκει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό και έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
244
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.477 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση