Εγχειρίδιο ναυτολογίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εγχειρίδιο ναυτολογίας

Ποινικό και πειθαρχικό δίκαιο στη ναυτική εργασία

Χαράλαμπος Α. Δεληγιάννης

Το βιβλίο αυτό με τίτλο "Εγχειρίδιο Ναυτολογίας, Ποινικό και Πειθαρχικό Δίκαιο στη Ναυτική Εργασία", το οποίο αναλύει θέματα αρμοδιότητας τμημάτων ή Γραφείων Ναυτολογίας Λιμενικών και Προξενικών Αρχών, αποτελεί επικαιροποιημένη και βελτιωμένη έκδοση του βιβλίου που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1998, με τίτλο "Εγχειρίδιο Ναυτολογίας".
Η ύλη του βιβλίου, χωρίζεται σε δύο επιμέρους βιβλία- ενότητες, την ενότητα "Εγχειρίδιο Ναυτολογίας" και στην ενότητα "Πειθαρχικό Δίκαιο στη Ναυτική Εργασία". [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Χαράλαμπος Α. Δεληγιάννης

Χαράλαμπος Α. Δεληγιάννης (Συγγραφέας)

Ο Χαράλαμπος Α. Δεληγιάννης είναι ανώτερος αξιωματικός Λ.Σ. Το 1987 αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων Λ.Σ. και το 1984 από την ΑΣΟΕΕ. Έχει υπηρετήσει σε περιφερειακές και κεντρικές υπηρεσίες του Υ.Ε.Ν., όπως Διεύθυνση Ναυτικής Θαλασσίων Συγκοινωνιών, Α.Ε.Ν. Χίου, Τμήμα Ναυτολογίας Κεντριού Λιμεναρχείου Πειραια κ.λ.π. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γασπαράτου, καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης, και παρέρας τριών παιδιών, Βαγγέλη, Σπύρου και Νίκου. Έργα του: -Ναυτολογία - Νομοθεσία και διαδικασίες. (1995) -Εγχειρίδιο Ναυτολογίας (1998, 2η έκδοση 2006) -STCW και η εφαρμογή της από την Ελλάδα. (1999)
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Πειραιάς
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
603
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.987 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση