Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας

Vincent Boue

Hubert Delorme

Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο παρουσιάζεται η γαλλική γαστρονομία στο σύνολό της μέσα από 3.000 κινήσεις, 200 τεχνικές, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες και περισσότερες από 150 συνταγές.

Στο πρώτο μέρος του βιβλίου αναλύονται βήμα προς βήμα όλες οι τεχνικές της γαστρονομίας και στο δεύτερο τις βρίσκουμε να εφαρμόζονται μέσα από περισσότερες από 150 συνταγές. Παράλληλα, παρουσιάζονται συνταγές και μυστικά μεγάλων βραβευμένων Γάλλων chefs, ενώ τον πρόλογο του βιβλίου έχει γράψει ο διάσημος chef Paul Bocuse.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται πίνακες, γλωσσάρι και index για να διευκολύνεται η ανάγνωση και η εφαρμογή του.

Τέλος, μαζί με το βιβλίο προσφέρεται ένα DVD περισσότερης από 1 ½ ώρας, όπου παρουσιάζονται οι πιο λεπτές και απαραίτητες κινήσεις που χρειάζεται να γνωρίζει κάθε επαγγελματίας ή όχι chef της κουζίνας!

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι η παγκόσμια γαστρονομία στηρίζεται στις βάσεις της γαλλικής γαστρονομίας, οπότε ένα τέτοιο βιβλίο δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός μάγειρα.

Η "Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας" αποτελεί τον πιο πλήρη οδηγό για κάθε σπουδαστή, επαγγελματία ή ερασιτέχνη μάγειρα.

Vincent Boue (Συγγραφέας)

O Vincent Boue είναι καθηγητής μαγειρικής τέχνης σε επαγγελματικό λύκειο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Hubert Delorme (Συγγραφέας)

O Hubert Delorme είναι καθηγητής μαγειρικής τέχνης σε επαγγελματικό Λύκειο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Clay McLachlan (Φωτογράφος)

O Clay McLachlan είναι φωτογράφος εξειδικευμένος σε θέματα μαγειρικής και έχει ήδη συμμετάσχει σε πολλά βιβλία του εκδοτικού οίκου Flammarion.

Ελένη Γαβριώτου (Μεταφραστής)


Τζίνα Πασιοπούλου (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
512
Διαστάσεις:
28x25
Βάρος:
2.475 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση